Philips 221P6QPYES: Dokonalý pohled z každého úhlu

Praha, 20. února 2015 – Společnost MMD – Monitors & Displays Czech Republic představila nový monitor určený pro všechny profesionály. Je vybaven řadou chytrých funkcí včetně PowerSensoru, který šetří až 80 % nákladů na energii. Dostal název Philips 221P6QPYES. (TZ)

Nový Full HD monitor s AH-IPS panelem přináší jasný obraz s živými barvami a široké pozorovací úhly. Uživatelé ocení především technologii Flicker Free, která zmírňuje únavu očí při každodenní práci s monitorem. O jejich pohodlí se postará ergonomická základna SmartErgoBase s nastavitelnou výškou, úhlem otočení, náklonem a dalšími možnostmi individuálního nastavení podle potřeb uživatele včetně funkce PIVOT.

Z hlediska konektivity je monitor vybaven vedle standardních VGA a DVI-D portů také rozbočovačem USB 3.0 pro pohodlný přístup a rychlé nabíjení mobilních zařízení a DisplayPortem. Pro zpříjemnění pracovního dne a přehrávání multimediálního obsahu lze využít vestavěné stereo reproduktory (2x 2 W).

Monitor Philips 221P6QPYES je na českém a slovenském trhu již dostupný, a to za
4699 Kč bez DPH a poplatků.

 

Technické parametry monitoru Philips 221P6QPYES:

Typ LCD panelu AH-IPS LCD
Podsvícení W-LED
Úhlopříčka 54,6 cm / 21,5“
Optimální rozlišení 1920 x 1080 @ 60 Hz
Pozorovací úhly 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Jas 250 cd/m²
Doba odezvy 5 ms (GtG)
Konektivita
  • USB: USB 3.0 x 4 + rychlonabíječka
  • Vstup signálu: VGA, (analog.), DVI-D (digitální HDCP), DisplayPort,
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): PC audio-in, sluchátka out
Udržitelnost
  • Životní prostředí a energie:
    PowerSensor, LightSensor, EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO Edge, RoHS
  • Recyklovatelnost obalového materiálu: 100 %
  • Recyklované plasty: 65 %
  • Neobsahuje rtuť ani olovo
Standardy Regulační opatření: BSMI, CE Mark, cETLus, FCC Class B, GOST, SASO, SEMCO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE

 

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.