AVG překračuje hranici 200 milionů uživatelů

MOBILE WORLD CONGRESS, BARCELONA – 4. března 2015 – AVG® Technologies N.V. (NYSE: AVG), společnost zajišťující internetovou bezpečnost, dnes oznámila, že překročila významnou hranici 200 milionů aktivních uživatelů po celém světě, z čehož je přes 100 milionů uživatelů mobilních. Více než 50 milionů nových uživatelů pak přibylo jen za posledních 18 měsíců, přičemž využívají jeden nebo více spotřebitelských či podnikových produktů pro mobilní i stolní platformy jako je Android, iOS, Windows a Apple Mac. (TZ)

„Toto je velmi významný milník pro AVG, kterého každá společnost jen tak nedosáhne. Nejenom, že jsme dosáhli hranice 200 milionů uživatelů, ale více než polovina těchto uživatelů je mobilních. To podtrhává úspěšnou evoluci naší společnosti od tradičně zaměřené na PC k silné budoucnosti na mobilních zařízeních,” říká Gary Kovacs, výkonný ředitel společnosti AVG Technologies. „Posledních 18 měsíců bylo obdobím nejrychlejšího růstu v historii společnosti a očekáváme, že tento trend bude pokračovat. To nám také dává důležitou a rostoucí základnu uživatelů ve více než 200 zemích, kterým můžeme průběžně nabízet zdokonalené bezpečnostní služby.”

Společnost AVG v tomto týdnu na konferenci Mobile World Congress oznámila novou verzi platformy AVG Zen™, přičemž ukázala široké spektrum funkcí zaměřených na bezpečnost rodiny, podporu pro aplikace a služby partnerů v odvětví včetně provázání s fenoménem tzv. Internetu věcí – to vše přehledně na jednom místě.

Kovacs pokračuje: „U nás v AVG věříme, že každý na světě má nepopiratelné právo na bezpečnost a soukromí na internetu. Je naším závazkem umožnit dalším třem miliardám nových uživatelů, kteří nejbližších letech přijdou na internet, aby tak mohli činit s klidnou myslí a v bezpečí.”

###

O AVG Technologies (NYSE: AVG)

AVG je společností zajišťující internetovou bezpečnost zařízením, datům i lidem prostřednictvím jednoduchého a integrovaného obsahu i služeb. Produkty a služby AVG po celém světě využívá přes 200 milionů aktivních uživatelů.

www.avg.com