Nová myš Logitech G z vysoce výkonné herní řady je navržena pro nadšeneckou hráčskou komunitu – a jí byla i testována

NEWARK, Kalifornie — 5. března 2015 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), přední inovátor v oblasti herních periférií, dnes představila svou nejnovější myš herní řady Logitech G s úplným názvem Logitech® G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Myš Logitech G303, která byla navržena s využitím zpětné odezvy od nadšenců do počítačových her a komunity z oblasti eSports, se vyznačuje exkluzivní technologií optického snímání pohybu Delta Zero™ divize Logitech G, jež umožňuje zajistit přesné míření, a dále též systémem napínání kovové pružiny tlačítka – to vše v kompaktním a odlehčeném provedení. (TZ)

„Od hráčské komunity jsme dostali jednoznačný vzkaz, že by si přáli myš s lehkou a symetrickou konstrukcí, jakou má model G302, ale v kombinaci s úžasným snímačem pohybu, kterým jsme vybavili myš G502,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních zařízení společnosti Logitech. „Jejich hlasy jsme vyslyšeli a vytvořili jsme myš, na jejímž ladění a testování se podíleli profesionální hráči, aby nám pomohli vylepšit přesnost, pohodlí a výkon. Díky nim a této zpětné vazbě se nám podařilo vytvořit úžasný produkt.“

Myš Logitech G303 je vybavena jedním z nejvyspělejších optických snímačů pohybu, které jsou u současných herních myší k dispozici, a je odrazem neustálé snahy společnosti Logitech převádět vědecké poznatky do konstrukce produktů, jež budou hráčům pomáhat k výhrám. Model Logitech G303 je navíc vybaven možností upravit si barvu nasvícení podložky pod myší v rámci barevné palety RGB a také jeho jas tak, aby iluminace ladila s vaším osobním stylem, designem vašeho počítače nebo prostředí.

„Myš G303 Daedalus Apex nám dává jednoznačnou výhodu před ostatními,“ řekl Sean ‚sg@res‘ Gares z herního týmu Cloud9 zaměřeného na hru CS:GO. „Tato myš nabízí při hraní pohodlný pocit, a přitom je lehká a umožňuje obouruké uchopení.“

Vyspělý optický snímač pohybu

Vzhledem k tomu, že tato myš je zaměřena na výkon, je vybavena nejlepším optickým snímačem společnosti Logitech, jenž zajišťuje maximální přesnost sledování pohybu. Naše exkluzivní technologie Delta Zero, kterou optický snímač využívá, minimalizuje odchylky přesnosti, k nimž jinak dochází při různých rychlostech pohybu a kterým se obvykle říká „zrychlení vlivem myši“, takže zacílení bude vždy přesnější a preciznější. Díky možnosti kombinovat obrovskou škálu různých rozlišení od 200 DPI až po 12.000 DPI, navíc s nulovým vyhlazováním, dokáže tato myš poskytnout nedostižný výkon při sledování pohybu a skvělou odezvu, protože zvládne sledovat pohyb i rychlostí 300 palců za sekundu. Optický snímač lze navíc „vyladit“ na dosažení optimálního zvládání sledování pohybu při přizvednutí a s maximální rychlostí snímání na jakémkoli herním povrchu, takže vždy budete moci dosáhnout nejlepší možné odezvy.

Konstrukce zaměřená na výkon

Myš Logitech G303 nabízí nejvyšší možnou přesnost, odezvu a výkon, jakkoli je její konstrukce odlehčená a kompaktní – a současně odolná. Exkluzivní systém napínání kovových pružin tlačítek značky Logitech G zkracuje vzdálenost promáčknutí před vlastním kliknutím, což vede k lepší odezvě a pocitu z klikání na tlačítka. Výdrž levého i pravého tlačítka byla testována na 20 milionů kliknutí – což odpovídá stavu, kdy by profesionální hráč eSports trénoval 10 hodin denně celé dva roky – takže můžete hrát a spolehnout se, že myš Logitech G303 přežije mnoho budoucích bitev.

Přizpůsobitelné nastavení RGB barev

Aby vizuální dojem při používání myši Logitech G303 byl maximální, je možné barvu světla, kterým myš nasvěcuje podložku, vybrat z úplné palety barev RGB, čili k dispozici je tak 16,8 miliónu odstínů barev. Můžete svou myš oživit „dýchajícími“ barevnými vzory nebo nasvícení zhasnout, když svůj počítač nepoužíváte.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní myš Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse bude ve Spojených státech i v Evropě k dostání počátkem března 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 1,819 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo na našem blogu a Facebook stránce.

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).