Dětský portál Alík.cz přichází s jedinečnou aplikací Hravé učení, vhodnou i pro batolata

Největší dětský web v České republice Alík.cz spustil průlomovou a plně česky ozvučenou aplikaci Hravé učení. Je zaměřená na nejmenší děti, a to už od 18 měsíců do šesti let. Funguje pro platformy OS Android (dostupná v Google Play) a iOS (dostupná v App Storu).  (TZ)

Hravé učení doprovází přehledná navigace, veselá grafika a příjemná, tematická hudba.

„Hravé učení je první komplexní, česky ozvučenou a hravou aplikací pro ty nejmenší. Zábavnou formou dítě provede prvními slovy, ukáže mu, jak vypadají a co umějí zvířátka, pomůže s nácvikem barev, čísel i písmenek nebo říkadel a písniček. Může se stát velkým pomocníkem  rodičů. Má totiž ambice naučit vaše dítě téměř vše, zodpoví na spoustu všetečných otázek, a naučí ho třeba i smrkat nebo si mýt ruce. Obsahuje téměř čtyři tisíce souborů s informacemi a úkoly pro děti,“ říká produktová manažerka Jitka Stříbrná.

Alík.cz je dětským web s obsahem tvořeným přímo dětmi. Je určen všem dětským věkovým skupinám. Pro děti do 6 let má sekci Hravé učení, která je na v on-line verzi dostupná zdarma a Malý záchranář s dopravní výchovou a základy první pomoci. Ty jsou určeny i pro 7–9 let spolu s Hernou se spoustou her a zábavy a Poradnou. Pro děti od 10 do 14 let Alík funguje jako sociální síť s kamarády (aktuálně více než 40 tisíc uživatelů), s Alíkovinami (články připravené zejména dětmi) a dalšími. Alík je portál pro děti se systémem správců dozorujících jejich komunikaci. Průměrná návštěvnost za měsíc je 90 tisíc reálných uživatelů, počet navštívených stránek 3,3 miliony měsíčně.