Honor Holly: dobře vybavený a cenově dostupný 5“ smartphone brzy v ČR

Praha, 19. března 2015 – Značka chytrých mobilních telefonů a příslušenství Honor brzy rozšíří portfolio svých smartphonů na českém trhu o přístroj Honor Holly. 5palcový smartphone s HD rozlišením překvapí nízkou cenou, rychlým a úsporným čtyřjádrovým procesorem nebo podporou dvou SIM karet. Honor Holly bude k dostání začátkem dubna 2015. (TZ)

Honor Holly doplní dva úspěšné modely značky – vlajkovou loď Honor 6 a oblíbeného zástupce střední třídy chytrých mobilních telefonů, Honor 3C. S cenovkou 3 299 Kč bude Honor Holly aspirovat na pozici jednoho z nejlépe vybavených smartphonů ve své kategorii.

Zevnějšek telefonu byl vyvinut londýnským designovým centrem Honor. Vyznačuje se zaoblenými hranami pro pohodlné držení, tenkým profilem a poměrem velikosti displeje k ploše předního panelu 68 %. 5palcový displej poskytuje HD rozlišení (1280 x 720 px), široké pozorovací úhly a věrné barevné podání díky použité IPS technologii. Fotografie mohou uživatelé pořídit prostřednictvím 8MP BSI hlavního fotoaparátu se světelností F2.0. Využít mohou také funkce pro dlouhou expozici, panorama, HDR nebo širokou řadu post-processing úprav.

Honor Holly je poháněn čtyřjádrovým procesorem s 28nm architekturou taktovaným na frekvenci 1.3 GHz. Spolu s 1 GB operační paměti to telefon předurčuje pro multimediální využití, hraní většiny moderních mobilních her a chod systémově náročných aplikací. Interní paměťové úložiště s nadstandardní kapacitou 16 GB může být dále rozšířeno paměťovými kartami typu microSD až o dalších 32 GB.

Baterie smartphonu Honor Holly nabídne kapacitu 2000 mAh a dokáže přístroj udržet v chodu až 2 dny běžné zátěže i díky zabudovanému systému řízení spotřeby, který prodlužuje výdrž akumulátoru až o dalších 30 %. Zákazníci, kteří využívají více různých tarifů tuzemských operátorů, ocení možnost využití dvou separátních SIM karet (také v režimu Dual Standby).

Cena a dostupnost

Pro české zákazníky bude smartphone Honor Holly dostupný od začátku dubna letošního roku za koncovou cenu 3.299 Kč s DPH v prodejních sítích: Alza.cz, Mall.cz, Smarty.cz, Mobil Pohotovost, CZC.cz, Elektro World a Datart.

Technické specifikace Honor Holly

Rozměry: 142,2 x 72,3 x 9,4 mm

Váha: 156 g

Displej: 5“ HD, LCD, 16M barev

Procesor: MTK MT6582 Quad-Core 1.3 GHz, 28nm architektura

RAM: 1 GB

ROM: 16 GB (lze rozšířit microSD kartami až do velikosti 32 GB)

Baterie: 2000 mAh

OS: Android 4.4

Hlavní fotoaparát: BSI 8 MPx, F2.0, autofocus, automatické vyvážení bílé, rozpoznání tváře a úsměvu, HDR, LED blesk

Přední kamera: 2 MPx

Video: HD (30 fps)

Sítě: UMTS: 900/1800/1900 MHz, WCDMA: 900/2100 HSDPA: 21 Mbit/s, HSUPA: 5,76 Mbit/s

Data: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, MicroUSB 2.0, DLNA, Dual SIM Dual Standby

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je nová odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přichází na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.