Check Point spouští nový partnerský program, nabídne ještě lepší podporu a zvýšení zisků

PRAHA, 20. března 2015 – Check Point® Software Technologies Ltd. (Nasdaq: CHKP), největší celosvětový dodavatel čistě bezpečnostních řešení, představil nový celosvětový partnerský program: Check Point Stars Program. Nový program přinese partnerům další prodejní příležitosti, poskytne zdroje potřebné pro zásadní zvýšení zisků spojených s prodejem bezpečnostních řešení Check Point a přispěje i k rozvoji užších obchodních vztahů. (TZ)

Check Point vytvořil Stars Program ve spolupráci se svými prodejními partnery, aby pomohl zjednodušit prodej a podporu bezpečnostních řešení. Program umožňuje jednodušší a flexibilnější spolupráci s partnery, urychluje prodejní cykly a poskytuje partnerům odborné znalosti a zdroje, aby je zákazníci vnímali jako důvěryhodné konzultanty a rádce. Stars Program také nabízí řadu nejrůznějších školení a nástrojů podpory.

„Stars Program má jediný cíl: Aby partneři společnosti Check Point byli úspěšnější, lépe informovaní a zvýšili své zisky,“ říká Amnon Bar-Lev, prezident společnosti Check Point Software Technologies. „Chceme, aby naši partneři byli plně integrovanou součástí týmu Check Point, a proto jim poskytujeme ty nejlepší odměny a příležitosti k růstu.“

„Check Point vždy poskytoval svým partnerům vynikající podporu. Nový program nám dává ještě více příležitostí k růstu včetně  zkušeného prodejního týmu a týmu technických odborníků. IT ředitelé řeší řadu výzev spojených s novými a budoucími technologiemi a Check Point má v těchto oblastech jasnou vizi a strategii, která odpovídá strategii SecureData, protože nabízí kompletní bezpečnostní portfolio od hodnocení rizik přes detekci hrozeb, ochranu cenných aktiv až po reakci na narušení bezpečnosti, pokud k němu dojde. Podpora v rámci nového programu nám umožní přinášet zákazníkům vyšší přidanou hodnotu, pomůže nám řídit růst, zvyšovat povědomí o naší společnosti a poskytovat klíčové bezpečnostní služby,“ dodává Richard Enderby, ředitel produktového managementu společnosti SecureData ve Velké Británii.

„Nový Stars Program navazuje na velmi dobrý podpůrný partnerský program společnosti Check Point a přidává další výhody, včetně plně financovaných vzdělávacích a certifikačních programů, kompletní marketingové podpory a širších možností pobídek. Vše je navrženo tak, aby v konečném důsledku došlo ke zvýšení zisků a partneři mohli dodávat zákazníkům služby s ještě vyšší přidanou hodnotou,“ říká Joe Luciano, CEO, AccessIT Group. „AccessIT Group je dlouholetý a ‚čtyřhvězdičkový Elite‘ partner společnosti Check Point v Severní Americe. Těšíme se na další spolupráci a nový Stars Program.“

Stars Program obsahuje různé úrovně partnerství a odměňuje partnery slevami nebo například garantovanou marží, což jim umožňuje plně využít nových příležitostí, které poskytuje rostoucí trh se zabezpečením sítí a dat. Program obsahuje čtyři úrovně akreditace a poskytuje specializované prodejní týmy, vylepšené prodejní nástroje a prostředky pro rozvoj trhu, zvýšení marží, pobídky pro partnery a vylepšená prodejní a produktová školení.

 

Podrobnosti o Stars Partner Program najdete na portálu Check Point Partner Map (https://usercenter.checkpoint.com/usercenter/index.jsp).

Sledujte Check Point online:

Twitter: www.twitter.com/checkpointsw

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) je největší celosvětový dodavatel čistě bezpečnostních řešení. Chrání zákazníky před kyberútoky prostřednictvím unikátních řešení, která nabízí bezkonkurenční úspěšnost zachycení malwaru a jiných typů útoků. Check Point nabízí kompletní bezpečnostní architekturu, která chrání vše od podnikových sítí až po mobilní zařízení, a navíc Check Point poskytuje i nejkomplexnější a nejintuitivnější správu zabezpečení. Check Point chrání více než 100 000 organizací všech velikostí. Ve společnosti Check Point zabezpečujeme budoucnost.