Svítidlo QisDesign Infinito získalo ocenění Interior Innovation Award 2015

Praha 24. 3. 2015 – QisDesign, prémiová celosvětově uznávaná značka interiérových designových svítidel, získala pro své závěsné osvětlení Infinito Light prestižní ocenění Interior Innovation Award 2015, udělované veletrhem Imm v Kolíně nad Rýnem a předním odborným centrem designu German Design Council. (TZ)

Interior Innovation Award je považováno za jedno z nejvýznamnějších ocenění v oblasti designu interiéru po celém světě. Zisk tohoto prestižního ocenění podtrhuje heslo značky QisDesign „Imagine Another Possibility“ („Představte si další možnost“), přinášející jedinečný a inspirativní zážitek z osvětlení, který uspokojí moderní tělo, mysl i duši.

QisDesign od svého založení v roce 2009 byla oceněna více než 30 prestižními oceněními od německého iF, přes Red Dot Design Awards, až po japonský G-Mark design award. Podpořena těmito úspěchy bude i nadále přinášet inovativní řešení energeticky úsporného LED osvětlení v originálním designu.

Infinito Light

Elegantní závěsné energeticky úsporné LED svítidlo Infinito Light z hliníkové slitiny nabízí velmi nápadné, expresivní osvětlení moderního bydlení. Skvěle poslouží pro osvětlení prostoru i k dokreslení příjemné atmosféry. Elegantní konstrukce ve tvaru ležaté osmičky „∞“ symbolizuje kouzlo dne a noci. Na jedné straně přináší teplé bílé světlo pro příjemné osvětlení uživatelské plochy a na druhé straně i nádherné neonové světlo snové jako noc. Integrované pohybové senzory umožňují uživateli snadným gestem změnit jas a barvu světla dle své nálady či potřeby.

QisDesign Infinito Light je k dispozici na trhu u autorizovaných prodejců, pro více informací navštivte www.QisDesign.cz

O QisDESIGN

QisDESIGN byl založen v roce 2009 mezinárodně uznávanou skupinou návrhářů v rámci skupiny BenQ Group. Představuje luxusní značku produktů, propagující “interaktivní zábavu” skrze optimální kombinaci tvaru a designu, funkce a technologie. Podporuje stále více populární eko-design a kombinuje výhradně energeticky úsporné LED technologie s originálním vzhledem, který zaujme spotřebitele tím, že jim poskytne jedinečné a bohaté zážitky, splní funkčnost a vzbudí emoce.

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední dodavatel síťových lifestyle digitálních zařízení, je všestranná společnost, která vyniká zejména v oblasti designu produktů, zobrazovacích technologií a mobilních technologií. BenQ nabízí bezkonkurenční šíři a hloubku lifestyle produktů a integrovaných technologií napříč platformami v duchu hesla značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“, včetně digitálních projektorů, LCD monitorů, notebooků, netbooků, All-in-One PC, LCD displejů, digitálních fotoaparátů, paměťových zařízení, čteček e-knih, mobilních telefonů, paměťových médií a zařízení standardu HID, jako jsou například myši a klávesnice.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je v současnosti složena z nezávisle fungujících společností, které sdílejí zdroje a využívají vzájemných synergických efektů. Mezi společnosti skupiny BenQ Group patří BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (patří mezi 3 nejlepší světové výrobce velkorozměrových TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, BrightView Corp., Cando Corporation, Daxin Materials Corp., Darwin Precisions, Ltd, Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp., Raydium Semiconductor Corp., Trident Medical Corp. a Wellypower Corp.