LAMA mobile opět obdarovává své zákazníky, volání zdarma si užijí celý den

Virtuální mobilní operátor LAMA mobile přináší velikonoční dárek svým zákazníkům. Po dobu 24 hodin mohou na Velikonoční pondělí telefonovat zdarma do všech sítí. (TZ)

Zákazníci LAMA mobile se mohou o Velikonocích těšit na štědrý dárek. Na Velikonoční pondělí pro ně LAMA mobile přichystala volání zdarma do všech mobilních sítí i pevných linek v České republice. Využít tuto příležitost mohou všichni zákazníci využívající tarifů SPOŘIVÁ LAMA a CHYTRÁ LAMA, nebo celé skupinky zákazníků s paušály LAMÍ RODINKA a LAMÍ FIRMA. Tento benefit bude poskytnut také zákazníkům, kteří doposud využívají historické tarify CHYTRÁ LAMA 249 i 399 a UPOVÍDANÁ CHYTRÁ LAMA. Akce se nevztahuje na placené barevné linky, zahraniční hovory či SMS.

„Našich klientů si velmi vážíme, a proto se neustále snažíme přinášet nové výhody jako poděkování za jejich loajalitu,“ říká manažerka komunikace a značky LAMA mobile Veronika  Kliská. „Velikonoční volání zdarma je již několikátou aktivitou v tomto roce. LAMA mobile například od 3. 4. nově nadělí zákazníkům s paušály SPOŘIVÁ LAMA a CHYTRÁ LAMA neomezené volání ve vlastní síti.“

Virtuální mobilní operátor LAMA mobile je součástí holdingu LAMA ENERGY GROUP, který kromě komunikačních služeb nabízí dodávky plynu a elektřiny. Tím poskytuje klientům komplexní služby za výhodných podmínek. Plyn a elektřinu nabízí holding svým zákazníkům prostřednictvím společnosti LAMA energy. Ta těží plyn a ropu na jižní Moravě prostřednictvím firmy LAMA GAS&OIL a dvě třetiny svých tržeb generuje díky obchodování s ropnými produkty v Kanadě. LAMA ENERGY GROUP má i vlastní výrobní kapacitu v podobě Teplárny Otrokovice, kde se kogeneračně vyrábí teplo a elektřina.