Sony zaplní váš domov hudbou

Nikdy nebylo tak snadné podbarvit si vlastní život nádherně čistou hudbou ve všech místnostech vašeho domova. Nová ucelená řada bezdrátových reproduktorů, zvukových projektorů Sound Bar, reproduktorů v podstavci televizoru, AV přijímačů a mikro hi-fi systémů od Sony s podporou funkce Multi-room nabízí stálý přísun kvalitní hudby z různých zdrojů, kdekoliv zrovna jste a chcete být. (TZ)

Užívejte si hudbu z různých zdrojů. To nejlepší z onlinu prostřednictvím Google Cast™ a Spotify Connect. Využít můžete poslech na jeden dotek díky NFC a streamovat si ze svého smartphonu či tabletu. Hudbu si můžete přehrát i ze svého počítačového uložiště nebo domácího serveru a to vše ve kvalitě Hi-res.

S High-Resolution Audio budete hudbě blíž

Technologie High-Resolution Audio vám nyní přináší čistou, emocemi nabitou hudbu – přesně takovou, jak ji umělec zamýšlel, když ji tvořil. High-Resolution Audio nabízí vyšší rozlišení než soubory ve formátu CD a MP3 a věrně reprodukuje i ty nejjemnější detaily a dynamiku každého tónu. I když posloucháte hodně zkomprimované soubory ve formátu MP3, technologie  DSEE HX™ od Sony umí vaše audio soubory vylepšit až na kvalitu srovnatelnou s High-Resolution Audio, a to tak, že opraví chybějící signál ve výškách a dokreslí detail hudby pro přirozenější zvuk.

Poslech ve více místnostech je snadný s aplikací SongPal Link™

Přehrávání hudby v režimu Multi-room vám vždy nabídne hudbu, kterou chcete – ať jste v jakémkoliv koutu svého domova. Přes svůj chytrý telefon nebo tablet můžete ovládat funkce přehrávání hudby z různých zdrojů díky uživatelsky komfortní aplikaci SongPal™ od Sony, takže vám může hrát v každé místnosti jiná hudba. Přes SongPal™ také snadno a rychle propojíte více reproduktorů a můžete tak poslouchat stejnou hudbu všude – což se hodí například při větší společnosti.

Nejmodernější dvoupásmová Wi-Fi je zárukou spolehlivého a plynulého přehrávání ve vaší domácí bezdrátové síti. Také bezdrátový streaming z vašeho mobilního zařízení přes Bluetooth® bude znít daleko lépe než kdykoliv předtím.

S novou technologií LDAC™ od Sony si můžete užívat kvalitního bezdrátového poslechu hudby přes Bluetooth®. LDAC zvládá třikrát větší objem přenesených dat a nabízí tak mnohem lepší kvalitu poslechu všech žánrů hudby.

Google Cast™ pro ještě více hudby

Na světě je tolik hudby: nejnovější generace bezdrátových reproduktorů řady  Sound Bar, přijímačů a hi-fi systémů od Sony je kompatibilní se službou Google Cast. Stačí si vybrat své nejmilejší skladby a oblíbené služby streamingu hudebního obsahu jako je Deezer a Google Play™ Music přímo ze svého chytrého telefonu či tabletu a můžete poslouchat nerušený tok hudby a zároveň šetřit baterii svého mobilního telefonu.

Vše běží ihned po vybalení z krabice a zvuk je čistý jako studánka. Vyberte si svoji oblíbenou službu, klepněte na tlačítko „cast“ na svém chytrém telefonu či tabletu a hudba začne z vybraného zařízení sama hrát.

Posloucháte pořád dokola jednu písničku, co máte v mobilu? Jakmile přijedete domů, můžete si ji poslat do reproduktorů a nerušeně ji poslouchat dále.

Streamingové hudební služby budou také fungovat s jakoukoliv propojenou skupinou zařízení, kterou si můžete libovolně zkombinovat. Stačí klepnout na příslušné tlačítko „cast“ ve své oblíbené hudební aplikaci na telefonu či tabletu s operačním systémem Android™, iPhone nebo iPad – a vyberte jakékoliv reproduktorové zařízení nebo skupinu reproduktorů v režimu Multi-room.

Bezdrátové High-Resolution Audio reproduktory SRS-X99/X88 s podporou režimu Multi-room

Váš poslech hudby nyní může získat netušený rozměr. Nejnovější bezdrátové reproduktory nabízejí hi-fi zvuk v kvalitě, která uspokojí audiofily, s minimalistickým moderním stylingem a úsporností jedné ‚krabičky‘, který usnadní kombinovatelnost v rámci interiéru.

Poslech na jeden dotek přes NFC snadno spustí streaming vaší osobní hudební sbírky – stačí jeden letmý dotek vašeho chytrého telefonu či tabletu. A se službami jako Google Cast™ a Spotify Connect můžete poslouchat různou hudbu v různých místnostech na různých reproduktorech.

Bezdrátový High-Resolution Audio reproduktor SRS-X99 s podporou režimu Multi-room umožňuje skutečným milovníkům hudby vychutnat si každý akord tak, jak ho umělec zamýšlel. Celkový výstupní výkon 154W, 2.1kanálový zvuk se sedmi reproduktorovými jednotkami včetně čtyř výškových Super Tweeter reproduktorů pro naprosto věrnou reprodukci výšek.  Váš poslech ještě více povýší vysoce sofistikované doplňkové funkce od Sony, včetně digitálního zesilovače S-Master HX™, který minimalizuje zkreslení, technologie DSEE HX a podpora přehrávání souborů v Hi-Res Audio.

SRS-X88 nabízí úctyhodný výkon v ještě kompaktnějším těle, se subwooferem, středovým a dvěma super tweeter výškovými reproduktory pro kvalitní poslech v Hi-Res kvalitě. Nechcete se vázat? Přenosný reproduktor SRS-X77 disponuje zabudovanou akumulační baterií, takže si skvělého zvuku můžete užívat doma i kdekoliv jinde po dobu až 10 hodin na jedno nabití (přibližná doba přehrávání hudby s vypnutou Wi-Fi).

Zvukové projektory HT-ST9 a HT-NT3 Sound Bar – luxus v kvalitě High-Resolution Audio a s komfortem režimu Multi-room

Oživte si své večery u televize úžasným zvukem linoucím se z elegantního systému Sound Bar, který přináší monumentální vícekanálový zvuk do vašeho obývacího pokoje a zapadne dokonale do jeho moderního interiéru. Nebo také můžete snadno streamovat hudbu přímo ze svého chytrého telefonu s podporou NFC na jeden dotek. Party může začít!

Oba modely, HT-ST9 i HT-NT3, podporují High-Resolution Audio a technologii LDAC™, která nabízí streaming hudby přes Bluetooth® v audiofilské kvalitě. Podpora služeb Google Cast™ a Spotify Connect zajistí, že budete mít vždy co poslouchat.

Model ST9, zatím nejlepší Sound Bar od Sony nabízí referenční zvuk a špičkovou kvalitu 7.1kanálového poslechu díky koaxiálním High-Resolution Audio reproduktorům s novou konstrukcí, která kombinuje samostatné basové a výškové reproduktorové jednotky do jednoho kompaktního celku.  Díky technologii DSP, která byla vyvinuta ve spolupráci s filmovými studii Sony Pictures Entertainment, budete mít pocit, že jste součástí filmového dialogu, zvukových efektů či hudby. Impozantní celkový výstupní výkon 800W modelu HT-ST9 je více než dostatečný pro moderní velkoplošné televizory s úhlopříčkou obrazovky 46 palců a vyšší.

Reproduktor v podstavci televizoru HT-XT3 TV Base Speaker – Multi-room a High-Resolution Audio ve standardu

HTX-XT3, který se nachází přímo pod obrazovkou vaší televize, je první reproduktor svého durhu od Sony, který podporuje High-Resolution Audio a je kompatibilní se službou Google Cast. Tento reproduktor dodá další rozměr vašim filmům a oblíbeným televizním pořadům díky svému výkonu 350 W prémiového 2.1kanálového zvuku proháněného přes koaxiální  High-Resolution Audio reproduktory s kontrolovanými basy ze dvou zabudovaných subwooferů.

Svoji hudbu můžete streamovat ze svého chytrého telefonu přes NFC a Bluetooth® nebo si vybírat ze široké nabídky online streamingových služeb a unikátní funkce DSEE HX od Sony veškerý obsah automaticky převede na kvalitu High-Resolution Audio. Reproduktor má velmi pevnou konstrukci, která udrží televizor až do hmotnosti 50 kg, což z něho činí ideálního partnera pro větší modely televizí BRAVIA do úhlopříčky obrazovky 65 palců.

AV přijímače STR-DN1060/DN860: zvuk jako v kině a poslech hudby v režimu Multi-room

AV přijímače STR-DN1060/DN860 se 7.2kanálovým zvukem neuvěřitelně vylepší vlastnosti vašeho domácího kina. Audiofilové určitě ocení nejlepší zvuk a výkon v dané třídě a také prémiové zpracování, široký výběr vstupů a výstupů (včetně 6x HDMI vstup pro DN1060 / 5x pro DN860) a skutečně kvalitní komponenty.

High-Resolution Audio rozezní ve vašem obývacím pokoji hudbu, která je jako živá – s podporou široké škály Hi-Res formátů včetně DSD až do 5,6MHz 2k. (USB/network), DSD 2,8MHz 5.1k. (USB/network/HDMI), 24bit 192kHz WAV (7.1k.) / FLAC (5.1k.). Streamujte hudbu ve vysoké kvalitě díky technologii LDAC™ od Sony a užívejte si nepřeberných možností výběru hudby, který nabízejí online streamingové služby.

Upscaling na 4K a plná kompatibilita streamingu díky HDCP 2.2 nabízejí skutečně neomezený streaming ve 4K kvalitě. Zrcadlení displeje umožňuje bezdrátově sledovat to, co vidíte na displeji svého telefonu, i na velké obrazovce; podpora MHL 3.0 reprodukuje obsah z vašeho telefonu na obrazovce propojené televize ve 4K Ultra-HD kvalitě, kde vidíte i ten nejmenší detail. Se zabudovanou konektivitou přes Bluetooth® se můžete klidně posadit, odpočívat a těšit se z úchvatného zvuku ve svých Bluetooth® sluchátkách – a už se nebudete zaplétat do žádných kabelů.

Bezdrátové mikro hi-fi sestavy MT-SX7/CMT-SX7B

Tento systém, CMT-SX7, byl vytvořen speciálně pro audiofily – ale nejen pro ně, protože jeho nekompromisní zvuk je zároveň i velmi přístupný. Režim Multi-room od Sony z tohoto kompaktního, elegantně stylového systému dělá univerzální přehrávač hudby z mnoha různých zdrojů.

CD nebo USB; rádio nebo online služby přes Google Cast™ a Spotify Connect; nebo připojte svůj iPad/iPhone/iPod nebo Walkman®. Hudba odkudkoliv bude znít skvěle díky podpoře Hi-Res Audio a technologiím DSEE HX a S-Master HX. Součástí CMT-SX7B je i DAB tuner, takže můžete poslouchat také své oblíbené digitální rozhlasové stanice (dostupné na Sony online store).

Nejnovější modely AV přijímačů budou v prodeji již od května a Sound Bary, reproduktory zabudované v podstavci televizoru, bezdrátové reproduktory a mikro hi-fi sestavy budou dostupné od června.

– Konec –

Vybrané technické specifikace

Bezdrátový reproduktor

SRS-X99 SRS-X88 SRS-X77
Rozměry mm (Š x V x H) Přibližně 430x133x125 Přibližně 359x111x103 Přibližně 300x132x60
Zabudovaná baterie Ano (akumulační)
Zvuk 154W RMS. 4 x Super tweeter (2 x top, 2 x front). 2 x středový reproduktor1 x subwoofer. Pasivní zářič. Zesilovač S-Master HX, DSEE-HX up-scaling 90W RMS. Super tweeter (2 x front). 2 x středový reproduktor, 1 x subwoofer. Pasivní zářič. Zesilovač S-Master HX, DSEE-HX up-scaling 40W RMS. 2 x širokopásmový reproduktor. 1 x subwoofer. Pasivní zářič. Zesilovač S-Master. DSEE up-scaling
Vstupy/výstup Audio-in/USB (USB A Port/USB B Port)
Síťový port
Audio-in/USB (USB A Port/USB B Port)
Síťový port
Audio-in/

Síťový port/DC-IN
DC-OUT pro nabíjení

(USB A Port)

Konektivita Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
Hudební služby Google Cast Ready, Spotify Connect Google Cast Ready, Spotify Connect Google Cast Ready, Spotify Connect
Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room
High-Resolution Audio AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC  (až 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC  (až 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)

 

Sound Bar / TV Base Speaker

HT-ST9 HT-NT3 HT-XT3
Zvuk 7.1k., 800W RMS, 7 x reproduktory z uhlíkových vláken Magnetic Fluid Speakers (včetně 3 x koaxiální jednotky). Bezdrátový aktivní subwoofer. 2,1k., 400W RMS, 2 x koaxiální jednotky. Bezdrátový aktivní subwoofer 2,1k., 350W RMS, 2 x koaxiální jednotky. 2 x integrované basové (sub-woofer) měniče
High-Resolution Audio AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC  (až 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC  (až 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC  (až 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
HDMI 3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru 3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru 3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru
Konektivita Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast
Hudební služby Spotify Connect, Google Cast Ready Spotify Connect, Google Cast Ready Spotify Connect, Google Cast Ready
Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room

 

AV přijímač

STR-DN1060 STR-DN860
Zvuk 7,2k. 165W (6ohmů, 1kHz, 1k. driven THD 0,9 %), DSEE-HX up-scaling 7.2ch 150W (6ohms, 1kHz, 1k. driven THD 0,9 %), DSEE-HX up-scaling
HDMI HDMI in x 6, HDMI out x 2. (4K UHD Up-scaling, 4K Pass through, HDCP 2.2) HDMI in x 5, HDMI out x 1 (4K UHD Up-scaling, 4K Pass through, HDCP 2.2)
Konektivita Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, zrcadlení displeje, Airplay Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, zrcadlení displeje, Airplay
Dekódovací formáty DSD (2.8MHz/až 5.1k.);

LPCM (až 192kHz/24bit/7.1k.)

LPCM 24bit/192kHz;

DTS HD MA / DTS HD HR;

Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus;

DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1);

Dolby Digital EX / Dolby Digital;

DTS 96/24;

Dolby Prologic / II / IIx;

Dolby Dual Mono

DSD (2.8MHz/až 5.1k.);

LPCM (až 192kHz/24bit/7.1k.)

LPCM 24bit/192kHz;

DTS HD MA / DTS HD HR;

Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus;

DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1); Dolby Digital EX / Dolby Digital;

DTS 96/24;

Dolby Prologic / II / IIx;

Dolby Dual Mono

Podporované formáty High-Resolution Audio AAC, MP3, WMA, FLAC, ALAC

DSD (5,6MHz/2ch, 2,8MHz/až 5.1k.);

LPCM (192kHz/24bit/až 7.1k.);

FLAC (192kHz/24bit/až 5.1k.)

AAC, MP3, WMA, FLAC, ALAC

DSD (5.6MHz/2ch, 2.8MHz/až 5.1k.);

LPCM (192kHz/24bit/až 7.1k.);

FLAC (192kHz/24bit/až 5.1k.)

Hudební služby Google Cast Ready, Spotify Connect Google Cast Ready, Spotify Connect
Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room

 

Mikro hi-fi systém

CMT-SX7B / CMT-SX7
Zvuk 100W RMS, dvousměrný woofer a High-Resolution Audio tweeter v jednom reproduktoru. DSEE-HX up-scaling. ClearAudio+
High-Resolution Audio AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC  (až 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
Obecné funkce Přehrávání z CD, USB A/B, Line-in, Optical in, Analogue in, Digital audio in, přes výstup do sluchátek, FM Radio, DAB* (*pouze SX7B)
Konektivita Dvoupásmová Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
Hudební služby Spotify Connect, Google Cast Ready
Multi-room SongPal Link Wireless Multi-room

O společnosti Sony Corporation

Sony Corporation je předním výrobcem produktů v oblasti audio, video, osobních zařízení a informačních technologií určených pro domácí i profesionální využití. Díky svým aktivitám v oblasti hudby, filmu, počítačové zábavy a on-line byznysu má Sony jedinečnou pozici být světovým lídrem na poli elektroniky a zábavy. Ve fiskálním roce, který končí 31. března 2014, společnost Sony vykázala konsolidovaný roční obrat přibližně 75 mld. USD. Více na globálních webových stránkách společnosti Sony: http://www.sony.net/.

Sony, WALKMAN, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA a XDCAM jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky Sony Corporation. Všechny ostatní registrované ochranné známky nebo ochranné známky jsou vlastnictvím jejich konkrétních vlastníků.