Skrz.cz jde naproti klientům, přestěhoval se do nových kanceláří v centru

Po čtyřech letech změnil největší český vyhledávač slev Skrz.cz svou adresu. Celá firma se přestěhovala do nových kanceláří v budově Americká Business Residence na Vinohradech. Za stěhováním stojí růst firmy, jejíž tržby se meziročně zvýšily o 40 %. Změna adresy je také dána rostoucím počtem zaměstnanců a příchodem velkých klientů se sídlem v centru. (TZ)

Po designové stránce se pod nové kanceláře podepsalo studio FAME design s architektkou Ing. Markétou Musilovou. Nové prostory jsou zhruba o třetinu větší, než byly dosavadní kanceláře v Michli. Vedle originálního prostorového řešení a povedeného designu se kanceláře pyšní několika novými prvky. Zaměstnancům je k dispozici odpočinková zóna s kinem „CineSkrz“ nebo kavárnou „CafeSkrz“.  K vyřizování obchodních záležitostí jsou k dispozici dvě zasedací místnosti.

O Skrz.cz

Skrz.cz je největší vyhledávač akčního zboží a slev v České republice – denně svým uživatelům nabízí ty nejzajímavější a nejvýhodnější nabídky zboží a služeb ze slevových portálů, eshopů a retail letáků. Od listopadu 2014 také připravuje 2x týdně speciální „Skrz Tipy“ se zaměřením na konkrétní produkty. Uživatelům také nabízí služby „Ombudsmana“ a pomáhá tak řešit dotazy k nabízeným službám. Od roku 2014 Skrz.cz také podporuje a je partnerem významných online a e-commerce  konferencí.

    1. Odkazy

Skrz.cz: www.skrz.cz