I během Dne vítězství můžete s LAMA mobile volat zcela zdarma

Virtuální mobilní operátor LAMA mobile přináší svým zákazníkům i během druhého květnového svátku možnost volat zdarma po celý den. 8. května tak mohou být v neomezeném kontaktu se svými blízkými bez ohledu na to, jakou síť používají. (TZ)

Stejně jako na Velikonoční pondělí a svátek zamilovaných mohou zákazníci LAMA mobile volat i během pátku 8. května zcela zdarma do všech mobilních sítí i pevných linek v České republice. Tuto možnost mohou využít zákazníci, kteří využívají tarify SPOŘIVÁ LAMA a CHYTRÁ LAMA včetně tarifů CHYTRÁ LAMA 249 i 399 a UPOVÍDANÁ CHYTRÁ LAMA. Akce se nevztahuje pouze na placené barevné linky a zahraniční hovory.

„Rádi našim zákazníkům děláme radost, a proto jim již potřetí během letošního jara přinášíme možnost celodenního volání zdarma,“ říká tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP Andrej Čírtek.

Virtuální mobilní operátor LAMA mobile je součástí holdingu LAMA ENERGY GROUP, který kromě komunikačních služeb nabízí dodávky plynu a elektřiny. Tím poskytuje klientům komplexní služby za výhodných podmínek. Plyn a elektřinu nabízí holding svým zákazníkům prostřednictvím společnosti LAMA energy. Ta těží plyn a ropu na jižní Moravě prostřednictvím firmy LAMA GAS&OIL a dvě třetiny svých tržeb generuje díky obchodování s ropnými produkty v Kanadě. LAMA ENERGY GROUP má i vlastní výrobní kapacitu v podobě Teplárny Otrokovice, kde se kogeneračně vyrábí teplo a elektřina.