Tesco Mobile má spokojenější zákazníky než tradiční operátoři

(Praha, 12. května 2015) – Společnost Tesco Mobile, druhý největší virtuální operátor na českém trhu, zveřejnila aktuální výsledky průzkumu věnovaného spokojenosti zákazníků. Vyplynulo z něj, že zákazníci Tesco Mobile jsou spokojenější se svým mobilním operátorem než zákazníci tradičních operátorů. (TZ)

Oproti tradičním operátorům (T-Mobile, Vodafone a O2) má virtuál Tesco Mobile výrazný náskok, jeho index zákaznické spokojenosti (CSI) dosáhl 88,2 bodu, což je o 11,7 více než v případě nejlepšího výsledku mezi tradičními operátory. Vysokého hodnocení dosáhlo Tesco Mobile také v případě loajality zákazníků, index CLI dosáhl 93,4 bodu a většina dotazovaných zákazníků Tesco Mobile by doporučila svého operátora i ostatním. Výzkum provedla v únoru a březnu 2015 agentura Ipsos.

„Tesco Mobile má stabilně vysoké hodnocení zákaznické spokojenosti, oproti roku 2013 došlo ke změně o pouhé jedno procento. Výborný výsledek, kterého jsme v aktuálním průzkumu dosáhli, nás nesmírně těší a je odměnou za naši snahu poskytnout zákazníkům takové podmínky, které budou co nejvíce odpovídat jejich požadavkům a potřebám,“ uvedla Michala Bartková, manažerka Provozu a zákaznické péče.

Z výzkumu dále vyplynulo, že zákazníci na Tesco Mobile oceňují především výhodné ceny a poskytované bonusy.  Jako hlavní důvod své spokojenosti to uvedlo 45,2 %. Těsně před realizací průzkumu Tesco Mobile navíc představil svůj nový balíček 4 výhod za 1 dobití, v rámci kterého zákazníci získají nejen bezplatné volání a SMS ve vlastní síti a výhodné volání do sítí ostatních, ale i online hudbu zdarma a až 1000 Kč zpět na nákupy v prodejnách Tesco.

O Tesco Mobile

Tesco Mobile poskytuje služby mobilního operátora v České republice od května 2013, a navazuje tak na několikaleté zahraniční zkušenosti z Velké Británie, Irska a dalších zemí. Své služby provozuje prostřednictvím sítě O2, díky které nabízí svým zákazníkům 99,6% pokrytí a prvotřídní kvalitu. Neustále se rozvíjející portfolio služeb je postavené na bázi předplacených karet. Prostřednictvím distribuční sítě obchodů Tesco a dalších partnerů nabízí Tesco Mobile více než 8000 míst k dobití. Více informací naleznete na www.tescomobile.cz.