Reflexní a sportovní špuntová sluchátka Urban Revolt

Dodrecht/Praha 19. 5. 2015 – Značka Urban Revolt, zaměřující se na stylové a trendy příslušenství, představuje dvojici špuntových sluchátek se speciálními vlastnostmi pro sport a volný čas. (TZ)

Reflexní sluchátka jsou vyvedena ve třech barevných provedeních – modré, růžové a černé a jsou vždy doplněna o špunty kontrastní barvy. Plochý kabel zamezující zamotání má na svém povrchu speciální upravenou vrstvu, která odráží světlo ve tmě. Sluchátka disponují vestavěným mikrofonem v dálkovém ovladači. Součástí balení jsou gumové špunty ve třech velikostech a kabelový skřipec.

Sportovní sluchátka vynikají speciálním posunovatelným mechanizmem pro bezpečné upevnění a pohodlné nošení během sportovních aktivit. Nabízí kvalitní měniče reprodukující čistý zvuk a hluboké basy. Na trhu jsou k dispozici v modro-šedé a zeleno-bílo-šedé barvě. Vestavěný mikrofon a univerzální dálkové ovládání na kabelu umožní telefonování i snadné přepínání hudby. Balení obsahuje také náhradní špunty a kabelovou příchytku.

Reflexní špuntová sluchátka Flash Reflecting i sportovní špuntová sluchátka Fit Sports jsou k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 589 Kč s DPH pro Českou republiku a 21,99 eura s DPH na Slovensku.

Pro více informací prosím navštivte www.Trust.com

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.

O značce Urban Revolt

Značka Urban Revolt, jejímž heslem je “Express yourself”, je zaměřena na trendové lifestylové hi-tech příslušenství, jako jsou reproduktory, sluchátka různých velikostí apod. Produkty Urban Revolt se vyznačují moderními barvami, kvalitním zpracováním, a v neposlední řadě také netradičním a do detailu domyšleným designem.