COMGUARD pořádá jubilejní 10. ročník mezinárodní konference SECURITY & NETWORKING PRAHA 2015

Brno – 31. srpna 2015 –  COMGUARD, VAD distributor bezpečnostních ICT & síťových řešení, organizuje již desátý ročník jednodenní mezinárodní konference Security & Networking PRAHA 2015, která se uskuteční pod mottem „Přibývá hrozeb i požadavků businessu. Poznejte chytrá řešení“. (TZ)

Konference se koná 24. září 2015 v Praze v hotelu Aquapalace v Čestlicích.

Konference se zaměří na aktuální bezpečnostní problémy, se kterými se specialisté COMGUARDu setkávají a na jejich vhodná řešení, aktuální novinky a trendy v oblasti správy chytrých zařízení, jak přistupovat k zabezpečení SCADA a jiných proprietárních systémů. Dalším tématem bude migrace emailů do cloudu a jejich archivace. Součástí programu budou i tři zajímavé případové studie zaměřené na SIEM, DLP a pokročilé switche společnosti Brocade. Prezentovány budou i nové možnosti v oblasti monitoringu privilegovaných uživatelů a usnadnění života uživatelům v oblasti autentizace. Zajímavou prezentaci slibuje Intel, který posouvá bezpečnost na úroveň hardwaru. Jak v současnosti bojovat s malwarem na úrovni koncových zařízení, na to odpoví produkty a řešení McAfee. Společnost Secunia představí řešení pro řízení zranitelností a záplatování. Účastníci konference budou mít možnost se seznámit s novým firewallem společnosti Sophos, který navazuje na populární Astaro a s UTM platformami od Cyberomu.

„Letošní konferenci oživí i soutěž „Přines si svůj malware“, do které se mohou zapojit všichni, kdo si přinesou vzorek malwaru na flash disku. Vítězem se stane malware, který po vyhodnocení námi dostupnými nástroji bude nejodolnější proti detekcím,“ prozradil Jaroslav Mareček z COMGUARDU.

Hosty konference budou Alena Řezníčková (Intel Security – McAfee), Kurt Schoenmaekers (Intel Security – McAfee), Wolfgang May (Barracuda), Patrick Müller (Sophos), Fabian Guter (SecurEnvoy) a další.

Akce bude zakončena tradiční tombolou.

Mediálními partnery jsou vydavatelství DCD Publishing s.r.o. s časopisem Reseller Magazine a vydavatelství Averia LTD s ICT Network News.

Více informací s podrobným programem najdete zde.

Společnost COMGUARD s.r.o. je nadnárodní společností zaměřenou na value-added distribuci produktů bezpečnosti ICT a aktivních síťových prvků. K jejím hlavním partnerům patří společnosti Intel Security (McAfee), Cyberoam, HID Global, Barracuda, Infoblox, LogRhythm, Sophos, Trustwave, Secunia, SecurEnvoy, ObserveIT, Procera Networks, WatchGuard a další. Společnost působí na trzích střední a východní Evropy, zejména v České republice a na Slovensku. Poskytuje řešení a služby pro segment SMB, velké komerční společnosti a státní organizace. Spřízněná společnost COMGUARD ICT s.r.o. provozuje unikátní Kompetenční a Školicí centrum pro nová ICT bezpečnostní řešení, které pokrývá rostoucí a rychle se měnící bezpečnostní rizika, a to nejen v oblasti síťové bezpečnosti, ale i mobilních zařízení a ochrany dat. Centrum je prvním projektem v České republice, který je zaměřený na komplexnost problematiky bezpečnosti ICT. Další informace: http://www.comguard.cz/, http://www.cgict.cz/.