Společnost WEBCOM mění své logo

V Praze dne 3. září 2015 – Společnost WEBCOM oficiálně patří do skupiny Konica Minolta, která je jejím jediným vlastníkem. V souvislosti s touto událostí došlo ke změně loga společnosti WEBCOM. (TZ)

Společnost Konica Minolta je oficiálně jediným vlastníkem firmy WEBCOM. Akvizice společnosti z 2. července 2015 byla potvrzena Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže a proběhl také zápis v obchodním rejstříku. Dosud největší investice v historii české pobočky Konica Minolta je potvrzena a společnost Konica Minolta tak rozšiřuje svou stávající nabídku tiskových řešení o nové sofistikované IT služby, zejména z oblasti řešení celopodnikových systémů (ERP) a řešení pro řízení vztahů se zákazníky (CRM).

Společnost WEBCOM bude i nadále působit samostatně pod svojí značkou s novým logem. Řídit ji bude současný management v čele s výkonným ředitelem Stanislavem Hlobilkem.

O společnosti:

WEBCOM a. s. poskytuje softwarová řešení v oblasti CRM a ERP na platformě Microsoft Dynamics. Specializuje se zejména na řešení pro oblasti automotive, developmentu, retailu, strojírenství, utilit
a zdravotnictví. Mezi více než 200 firemními zákazníky najdeme taková jména jako invelt, Mountfield, ORCO Group, Ptáček Velkoobchod nebo Spolchemie. V České republice je jedním
z nejvýznamnějších partnerů společnosti Microsoft v oblasti podnikových informačních systémů. Tuto pozici stvrzuje i členství v elitní světové skupině s oceněním Inner Circle a President´s Club.

WEBCOM a. s. má vlastní partnerskou síť Webcom Dynamics Network pro prodej a implementaci podnikových informačních systémů Microsoft Dynamics v České republice a na Slovensku. Disponuje nově také vlastním školicím střediskem Webcom Education Point, ve kterém nabízí kurzy a vzdělávací programy zaměřené na technologie Microsoft. Kapacita centra umožňuje ročně proškolit až 9500 osob.

 

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc.

Konica Minolta je zastoupena v 64 zemích celého světa. Zaměstnává celkem 35 600 zaměstnanců a její výrobky a služby můžete najít na 14 000 obchodních a servisních místech. Centrálu má v Tokiu, evropská centrála sídlí v Hannoveru a americká v Ramsey (New York). Rychlý vývoj všech technologií zajišťuje více než 26 vývojových a technických center.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech

Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu, a pečuje o české zákazníky. V roce 2005 a 2010 bylo české zastoupení společnosti Konica Minolta vyhlášeno nejlepším zastoupením v evropském regionu, a to především díky kvalitě zákaznických služeb. Servisní kompetenci prokazuje certifikát nejlepší servisní organizace v Evropě za rok 2014. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2014 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem téměř 70 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (41 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (28 %). Rok 2014 ukončila Konica Minolta v České republice se ziskem ve výši 84 mil. Kč a dosáhla obratu 1,6 mld. Kč. Více informací na www.konicaminolta.cz.