Třetí ročník motor show v plné přípravě

Přípravy na třetí ročník unikátní motor show Legendy 2016, který se bude konat příští rok o víkendu 11. a 12. června 2016 opět v nádherném anglickém parku Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice, jsou v plném proudu. Letošní ročník přivítal rekordní počet motoristických nadšenců, během celého víkendu zavítalo do areálu bohnického parku více než 32 000 návštěvníků, kteří si přišli prohlédnout na 1 000 exponátů. (TZ)

V rámci Legend se opět můžete těšit na významné světové exponáty, automobilové novinky, veterány, řadu českých i zahraničních osobností motorsportu, exhibiční jízdy a další doprovodný program.

„Hlavním tématem třetího ročníku Legend budou kabriolety, závodní auta značky Škoda a oblíbené anglické vozy. Propagační road show již probíhá na velkých kulturních a motoristických akcích, kde představujeme veřejnosti vždy tři až pět zajímavých vozů,“ říká Lubor Kos, zakladatel slavnosti Legendy, a dodává: „Těší nás reakce návštěvníků, které jsou velmi pozitivní, což nám dodává mnoho energie do přípravy dalšího ročníku.“

V přípravě je rovněž druhá série pořadu Legendy Jakuba Rejlka, který se letos těšil velké úspěšnosti a vysoké sledovanosti.

Více detailních informací a fotografií naleznete na www.legendy.cz nebo na Facebooku Legendy – Automobilová slavnost.