Slovenský premiér Robert Fico byl exkluzivním hostem v HNtelevízii MAFRA Slovakia

Předseda vlády Slovenské republiky Robert Fico vystoupil v HNtelevízii minulý pátek a poprvé poskytl rozhovor nové internetové televizi, kterou provozuje MAFRA Slovakia na webu hnonline.sk. HNtelevízia vysílá od 22. května 2015. (TZ)

Jak vyřešit jednu z největších krizí v novodobých dějinách Evropy? Jaký postoj bude hájit Slovensko? I na tyto otázky odpovídal předseda vlády Slovenské republiky Robert Fico ve svém premiérovém rozhovoru pro HNtelevíziu.

Exkluzivní rozhovor moderovala šéfredaktorka Hospodárskych novín Marcela Šimková a on-line přenos probíhal na facebookovém profilu HN.

V HNtelevízii se minulý týden objevil i bývalý český prezident Václav Klaus, který byl zároveň hostem HNclubu Hospodárských novín.

MAFRA Slovakia vydává Hospodárske noviny a odborné tituly Stratégie, Zdravotnícke noviny, Fit život, Diabetik, RUN, Obchod a Horeca, provozuje ekonomické a finanční portály Hnonline.sk, AAAdopyt.sk a organizuje setkání pro odbornou veřejnost. Vydavatelství působí na slovenském trhu od roku 1992. Od 1. 1. 2015 změnilo název z ECOPRESS, a. s., na MAFRA Slovakia, a. s.