TRANSCEND představuje novou řadu serverových paměťových modulů DDR4

V Brně, 5. října 2015 –  Firma Transcend zavádí do nabídky novou řadu serverových paměťových modulů DDR4 DRAM. Moduly byly podrobeny přísným zkouškám, aby splnily požadavky průmyslových počítačů (IPC) a systémů používaných v průmyslové automatizaci a lékařských zařízeních. (TZ)

Průmyslové moduly Transcend DDR4 DRAM jsou k dispozici ve dvou verzích: se standardním a nízkým profilem a v mnoha kapacitních provedeních.

Moduly DDR4 jsou odolné proti nárazům, vysokým teplotám a elektromagnetickému rušení. Pozlacené kontakty, umístěné na desce s plošnými spoji podstatně zlepšují elektrickou vodivost modulů. Navíc, každý čip DRAM je vybaven dvěma kódy pro opravu chyb, včetně CRC pro ověření spolehlivosti dat a přenosu mezi jejich odesláním a příjmem.

Moduly DDR4 se vyrábějí z DRAM čipů nové generace s dvojnásobnou kapacitou. Taktovací frekvence 2133MHz a propustnost paměti až 17 GB/s umožňují získat skvělý výkon paměťového subsystému.

Napájecí napětí paměťových modulů Transcend činí 1.2V, což snižuje elektrické zatížení paměťové sběrnice, a moduly spotřebují až 40% méně energie ve srovnání s paměťovými moduly DDR3 napájenými napětím 1,5V. Použití paměťových modulů DDR4 zajišťuje delší životnost serverů a šetří životní prostředí. Moduly vytváří méně tepla a systém pracuje při nižší teplotě, což má pozitivní vliv na jeho spolehlivost.

Paměťové moduly TRANSCEND DDR4 plné podporují standardy JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council). Jejich kvalitu potvrzují mimo jiné pokročilé zkoušky prováděné na 64bitových jedno- a vícejádrových procesorech a je zaručena kompatibilita s nejnovějšími serverovými procesory Intel Skylake, Intel Xeon E5-2600 v3 a Haswell-E CPU s čipsety X99.

Na moduly DDR4 značky TRANSCEND se vztahuje doživotní záruka výrobce.

Více informací: www.transcend-info.com

O společnosti TRANSCEND

Společnost TRANSCEND je ve světě známá jako výrobce pamětí a počítačových příslušenství. Společnost, založena v roce 1988, nabízí kompletní řadu paměťových modulů, USB pamětí, mobilní pevné disky, pevné disky, MP3, paměťové flash karty, čtečky karet a multimediální výrobky. Výrobní závody TRANSCEND se nachází na Taiwanu a v Čině; firma má své pobočky v Spojených státech, Velké Británie, Německu, Holandsku, Japonsku, Korei a Čině.