Mailkit navázal spolupráci s Lékárnou.cz, první internetovou lékárnou u nás

Společnost Mailkit, jedna z předních firem poskytujících služby e-mailového marketingu na míru, spolupracuje s Lékárnou.cz. První internetová lékárna v České republice bude nástroj Mailkit využívat pro široké portfolio svých klientů. Firmy navázaly spolupráci v srpnu tohoto roku, od té doby jsou všechny newslettery Lékárny.cz odesílány z Mailkitu. (TZ)

“V Lékárně.cz jsme hledali co nejefektivnější řešení z hlediska poměru cena/výkon, což jsme díky společnosti Mailkit našli. Ceníme si především přístupu kolegů z Mailkitu, kteří na naše nápady reagují vždy velmi vstřícně a sami přicházejí s návrhy technického řešení našich požadavků. Ve světě e-mail marketingu se kolegové velmi dobře orientují, jsme si tedy jistí, že s navrženými kroky nešlápneme vedle. Je to důležité, protože e-mail marketing pro nás představuje zásadní zdroj příjmů,” říká Milan Duda, manažer marketingu společnosti Lékárna.cz.

“Lékárna.cz přišla jako zákazník s vysokými nároky na to, jak realizovat kampaně, mírou personalizace a segmentace. Jsme rádi, že si tato společnost po letech používání zahraničních řešení vybrala právě Mailkit. Lékárna.cz využívá pokročilou personalizaci na bázi chování zákazníků, remarketing i běžné produktové kampaně, které získávají data ze svých systémů, “ vysvětluje Jakub Olexa, ředitel společnosti Mailkit.

“Často se ve firmě u potenciálních zákazníků setkáváme s obavou náročné implementace Mailkitu. Lékárna.cz a desítky našich dalších klientů jsou ale důkazem, že individuální přístup a nadstandardní pomoc zajistí optimální řešení pro emailový marketing. Podle dosavadních výsledků jsem presvědčen, že i v tomto případě se podařilo nástroj Mailkit úspěšně implementovat. ” dodává Olexa.

O Mailkit

Společnost Mailkit byla založena v roce 2005 a stala se jednou z předních českých firem poskytujících řešení pro emailový marketing. Cílem společnosti Mailkit je vytvářet taková řešení, která zajistí maximální možnou míru doručení zpráv a zároveň nabídne profesionální technické zázemí, pokročilé možnosti tvorby e-mailových zpráv i napojení na firemní informační systémy.

Mailkit zajišťuje email marketingové služby například pro Letiště Praha, automobilku Hyundai, sázkovou kancelář Tipsport nebo prodejce vozů Porsche Inter Auto a řadu dalších klientů, kteří technické řešení využívají plně vlastními silami i s pomocí marketingových agentur.

O Lékárna.cz

Lékárna.cz je lídrem trhu v oblasti prodeje lékárenského sortimentu na internetu. Je první a dlouhodobě největší internetovou lékárnou v České republice a na Slovensku, prodává volně prodejné léčivé přípravky, prostředky na podporu zdraví a moderního životního stylu, léčebnou kosmetiku, dětskou výživu, zdravotnický materiál a drogerii.

Lékárna.cz má za sebou 14 let zkušeností v oboru, špičkové logistické zázemí a koncovým zákazníkům poskytuje komfortní služby. Je synonymem rychlého, spolehlivého a moderního nákupu.