Vodafone přináší mobilní televizi

Praha, 6. listopadu 2015 Vodafone přináší mobilní televizi pro uživatele chytrých telefonů nebo tabletů na platformě Android, iOS a Windows phone. Technické řešení a provoz služby zajištuje jeden z nejvýznamějších alternativních poskytovatelů IPTV v ČR,společnost sledovanitv.cz. (TZ)

„Spuštěním služby mobilní TV ve spolupráci se společností sledovanitv.cz s.r.o. reagujeme na vysoký nárůst obliby mobilního videa u našich datových uživatelů. Kromě standardního sledování aktuálně vysílaného programu, zákazníkům přinášíme i možnost zpětného přehrání až 7dní zpátky nebo virtuálního videorekordéru pro záznam až 40 hodin programů.“ říká Martin Mikula, manažer produktů pro rezidenční segment ve Vodafonu.

„Spolupráce se společností Vodafone jasně deklaruje výrazný nárůst obliby mobilního videa, což je v souladu s rostoucím podílem chytrých telefonů. Rozšířením počtu více než 250 partnerských sítí o síť mobilního operátora Vodafone přináší stávajícím uživatelům služby možnost sledovat své oblíbené programy kdekoliv a kdykoliv v ČR.“ říká Radim Beňovský, Projektový manažer ve společnosti sledovanitv.cz s.r .o.

Aplikace sledovanitv.cz, zákazníkům umožní:

  • Sledovat až 56 kanálů
  • Zpětné prehrání až 168 hodin
  • Možnost záznamu až 40 hodin na virtuální videorekordér
  • Vyběr z tematických balíčků již od 59,- kč

Možnost aktivace jednotlivých balíčků a stažení aplikace je na stránce tam.je/galerie
O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice v současnosti poskytuje služby pro více než tři miliony zákazníků. Od roku 2007 poskytuje společnost pod názvem Vodafone OneNet komplexní telekomunikační služby (hlasové i datové služby v pevné a mobilní síti) firemním zákazníkům jak ze soukromého, tak veřejného sektoru. Společnost je také aktivní v oblasti společenské odpovědnosti. Založila Nadaci Vodafone ČR, která je podle objemu rozdělených prostředků třetí největší firemní nadací v ČR a rozdělila za 6 let neziskovému sektoru více než 85 milionů korun. V roce 2010 Vodafone oslavil desetileté výročí na českém trhu netradiční kampaní Jsme stejná krevní skupina, kterou masivně propagoval bezplatné dárcovství krve a počátkem roku 2011 spustil První zelenou síť. Vodafone se opakovaně stal vítězem soutěží CSR Award a Top Filantrop v oblasti společenské odpovědnosti. Více informací na www.vodafone.cz