MAFRA je generálním mediálním partnerem filmu Aldabra

Rodinný film Aldabra: Byl jednou jeden ostrov bude mít premiéru v kinech už 19. listopadu.  Natočil ho Steve Lichtag a na scénáři se podíleli i oscaroví tvůrci z hollywoodské produkce, kteří pracovali na úspěšných filmech především z dílny Disney, jako jsou Lví král, Hledá se Nemo nebo Kráska a zvíře. Filmu dominuje kromě unikátních záběrů z nedostupného ostrova Aldabra i skvělý a osobitý výkon Oldřicha Kaisera v roli vypravěče. (TZ)

„Mediální skupina MAFRA podporuje tento rodinný film mimo jiné i proto, že se bude líbit divákům, kteří jsou i čtenáři a návštěvníky našich médií, ať už jde o deníky, magazíny či weby,“ říká Miloslava Nováková, ředitelka Corporate affairs mediální skupiny MAFRA.

MAFRA prostřednictvím svých jednotlivých značek dlouhodobě  aktivně podporuje české filmové projekty a je také generálním mediálním partnerem dalšího filmu, a to zimní komedie Padesátka, který režíroval Vojta Kotek a do kin zamíří v prosinci. V říjnu se multimediální dům stal hlavním mediálním partnerem filmu Ztraceni v Mnichově, který režíroval Petr Zelenka a momentálně běží v českých kinech.