Čas a iNELS jsou… Smartwatch

Holešov, 16. listopadu 2015 – Firma ELKO EP je známá tím, že se nebojí investovat do nových trendů a technologií. Jedním z dalších směrů, kterým chce jít, jsou aplikace pro tzv. chytré hodinky, neboli Smartwatch. (TZ)

Tento trend určitě ocení ti, kteří nemohou anebo nechtějí mít stále v ruce chytrý telefon. Například při sportu, anebo řízení auta.

První česká aplikace, která spojuje Smartwatch a SmartHome se jmenuje iNELS HOME CONTROL. Tu má běžně zákazník v chytrém telefonu a zcela nově se umí spojit prostřednictvím bluetooth s chytrými hodinkami. Jejich majitel může ovládat v domě osvětlení, spínat spotřebiče, žaluzie, nebo regulovat vytápění a plně se přitom věnovat důležitějším činnostem.

Aplikace je určena pro hodinky podporující operační systém Android.

Více informací o společnosti ELKO EP na www.elkoep.cz, www.inels.cz nebo na facebooku www.facebook.com/ElkoEP

###

ELKO EP patří mezi nejvýznamnější evropské hráče v oboru domovních i průmyslových elektroinstalací a chytrých elektroinstalací pro bydlení, tzv. iNELS – Smart Home&Building Solutions. Tato ryze česká společnost zaměstnává v současnosti téměř 300 lidí. Společnost exportuje do
66 zemí světa a má 11 zahraničních poboček. V roce 2013 dosáhl obrat společnosti 375 milionů korun. Společnost ELKO EP se stala Firmou roku 2012 ve Zlínském kraji. Více informací naleznete na webových stránkách www.elkoep.cz a www.inels.cz.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz.