Filip Mejzlík řídí rozvoj obchodních příležitostí ve VIVmail.cz

Do společnosti VIVmail.cz nastoupil na pozici Business Development Managera Filip Mejzlík. Na novém postu zúročí své zkušenosti z předchozího působení v Marketingovém institutu a Institutu interní komunikace. (TZ)

Filip Mejzlík (29) vystudoval fakultu provozně – ekonomickou na České zemědělské univerzitě v Praze a nyní dokončuje studium na iCollege pro podnikání v online byznysu. V minulosti  pracoval v Marketingovém institutu a Institutu interní komunikace, kde měl na starosti plánování a realizaci marketingových aktivit. Později, na pozici obchodně-marketingového manažera, byl zodpovědný i za obchodní aktivity, péči o zákazníky a  plánování marketingových strategií. Ve společnosti VIVmail.cz bude mít na starosti rozvoj obchodních příležitostí u středních a velkých společností včetně zvyšování povědomí o možnostech behaviorálního e-mail marketingu na trhu.

VIVmail.cz je největším specialistou na behaviorální e-mail marketing založený na špičkové technologii IBM Marketing Cloud (dříve Silverpop). Mezi zákazníky patří více než stovka společností, jako například ČEZ, ČSOB, O2, Vodafone, Conrad, Danone, Tescoma, LevneELEKTRO, EURONICS a řada dalších.

Filip Mejzlík je svobodný a ve svém volném čase se věnuje cestování a vaření. Jeho cílem ve společnosti VIVmail.cz je ukazovat firmám, jako mohou začít více vydělávat na e-mailingových kampaních.

O společnosti VIVmail.cz

Společnost VIVmail.cz byla založena v roce 2013, aby převzala e-mailingové aktivity společnosti VIVnetworks.com (*2009). Když VIVmail.cz převzal začátkem roku 2013 aktivity v inteligentním e-mailingu, tak službu využívalo 12 klientů. Do 12ti měsíců si tým VIVmail.cz vybralo už přes 35 firem. V současné době inteligentní e-mail marketing používá v ČR více jak 120 společností. Mezi klienty VIVmail.cz patří například ČEZ, Auto Esa, LevneELEKTRO, Feedo, O2, Nutricia, Tescoma, Vodafone, ČSOB a další. Společnost VIVmail.cz je také pořadatelem Emailing konference – jediné specializované konference v ČR, zaměřené na taktiky a technologie e-mailingové komunikace. Více informací na www.vivmail.cz.