Panasonic zvyšuje spolehlivost díky nové řadě profesionální panelů

Společnost Panasonic představila novou řadu profesionálních panelů s novými vlastnostmi, které značným způsobem zvyšují spolehlivost aplikací pro „digital signage“. (TZ)      

Zobrazovací zařízení Panasonic řad LF8 a LF80 jsou profesionální panely schopné nepřetržitého provozu (24/7).  K dispozici budou již tento měsíc.

Panely mají vysokou úroveň jasu o hodnotě 700 cd/m2 (LF80) a 500 cd/m2 (LF8) a jsou k dispozici v úhlopříčkách 42”, 49” a 55”. Tyto displeje se vyznačují širokými pozorovacími úhly a stylovým designem.

Panely mají šířku okraje pouhých 6,5 mm a hloubku 56,8 mm, díky čemuž lze bez znatelných spár zobrazovat i velkoformátové obrazy.

Tyto panely nahrazují produkty řad LF6 a LF60. Na rozdíl od předchůdců jsou tyto panely vybaveny funkcemi „failover“ a „failback“, které zajišťují okamžité přepnutí na alternativní vstup ve chvíli, kdy se přeruší primární signál. Společnost Panasonic do zařízení navíc přidala USB přehrávač médií, USB pro napájení STB a funkci klonování nastavení přes USB.

Model LF80 je kompatibilní s rozhraním DIGITAL LINK, což umožňuje přenášet obrazové, zvukové a řídicí signály po jediném kabelu LAN až na vzdálenost 100 metrů.

Marketingová manažerka Panasonic, paní Katarzyna Kassner, říká: „Tato řada zobrazovacích panelů je skvělá zejména díky svým vylepšeným funkcím. Možnost zobrazovat obsah bez nutnosti používat externí přehrávač a funkce „failover“ umožňují snadněji, oproti předchozím modelům, vytvářet a udržovat špičkové informační panely typu digital signage.“

„Náš bezplatný monitorovací a řídicí software také umožňuje uživatelům kontrolovat stav více než 2 000 obrazovek najednou. Tento software pak lze ještě upgradovat na systém pro včasné varování (ET-SWA100), který předvídá nutnost provedení údržby. Odolnost zobrazovací sítě se tím ještě dále zvýší.“

Další informace o řadě LF8/LF80 a dalších zobrazovacích systémech Panasonic naleznete na adrese http://business.panasonic.co.uk/visual-system/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 55,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2015. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/.