FlexPod: pět let úspěchů u zákazníků. Společnostem Cisco a NetApp vynesl 5,6 miliardy dolarů

Od uvedení společné integrované architektury společnosti Cisco a NetApp uplynulo již pět let. Za tu dobu dosáhly sdílené výnosy z této integrované infrastruktury 5,6 miliardy dolarů. Spolupráce Cisco a NetApp se tak stala jednou z nejúspěšnějších aliancí v oboru. Výběr z více než stovky designů aplikací a rozsáhlá síť partnerů oslovila přes 6 300 zákazníků. (TZ)

Praha 26. listopadu 2015 – Od uvedení integrované architektury FlexPod na trh uplynulo již 5 let. Za tu dobu si společné řešení firem Cisco a NetApp zvolilo přes 6 300 zákazníků, včetně největších firem světa. Svým tvůrcům tak přinesl sdílené výnosy přes 5,6 miliard dolarů a počet partnerů, kteří se na prodeji tohoto řešení podílejí, již přesáhl 1 100. Zákazníci mohou volit z více než 100 prověřených designů aplikací a infrastruktur založených na osvědčených technologiích. Ty pomáhají firmám v digitálním věku obstát na rychle se měnícím trhu. Vysoký výkon i škálovatelnost platformy FlexPod totiž umožňuje zrychlit rozhodovací procesy a zvýšit jejich efektivitu, což vede k lepším obchodním výsledkům.

Platforma FlexPod nabízí různé kombinace technologií a řešení pro usnadnění vývoje, nasazování aplikací a poskytování infrastruktury v různých prostředích. FlexPod s flashovou technologií NetApp FAS a infrastrukturou zaměřenou na aplikace Cisco ACI usnadňuje vývoj softwaru tím, že umožňuje jednoduché a hladké přepínání mezi flashovými úložišti, rotačními disky a cloudovými zdroji pomocí předdefinovaných profilů a pravidel.

FlexPod s Cisco ACI pro Microsoft (Exchange a SharePoint) automatizuje konfiguraci, kterou pracovníci IT dosud obvykle provádí ručně, čímž zkracuje dobu nutnou k zajištění potřebných zdrojů pro důležité podnikové aplikace a zároveň zajišťuje vysokou míru bezpečnosti.

FlexPod pro aplikace SAP umožňuje souběžný provoz více produkčních systémů SAP HANA, a to s nižší mírou rizika a větší flexibilitou. Zároveň poskytuje dostatečný výkon pro provoz aplikačních serverů SAP a databáze SAP HANA na stejné infrastruktuře FlexPod. V kombinaci s Cisco ACI umožňuje FlexPod pro aplikace SAP rychle implementovat aplikace založené na platformě SAP HANA a zajistit pro ně potřebný výkon. Díky automatizaci pomocí řešení Vnomic podstatně urychluje a zjednodušuje nasazování a provoz rozsáhlých aplikací SAP a databází SAP HANA. Pomáhá tím eliminovat procesy náchylné k chybám a sladit chování sítě s požadavky aplikací.

FlexPod s Cisco Unified Computing System (UCS) Director a Cisco ACI automatizuje postupy pro rychlé a bezobslužné poskytování aplikační infrastruktury – koordinuje a zrychluje poskytování fyzických i virtuálních výpočetních zdrojů, síťových prvků a úložišť.

FlexPod s OpenStack nabízí zákazníkům, kteří chtějí využít výhod otevřeného cloudového softwaru, jednoduchý způsob, jak rychle a spolehlivě nasadit cloudová řešení na platformě Red Hat Enterprise Linux OpenStack (RHEL-OSP).

O Cisco Systems

Cisco, (NASDAQ: CSCO) je celosvětovým lídrem v oblasti síťových služeb, které mění způsob, jakým se lidé připojují, komunikují mezi sebou a spolupracují.

Informace o společnosti Cisco jsou k dispozici na http://www.cisco.com. Další zprávy lze nalézt na http://newsroom.cisco.com.