Chytrý přírůstek do rodiny – Dům pod palcem

Holešov, 3. prosince 2015 – Firma ELKO EP rozšiřuje rodinu svých Chytrých sad iNELS. K již dříve uvedeným přibyla další s názvem Dům pod palcem. (TZ)

Chytrá sada je balíček s vybranými prvky chytré elektroinstalace iNELS, Smart Home&Building Solution. Tento systém dokáže propojit a řídit provoz elektrospotřebičů, osvětlení, vytápění, hudby nebo kamer celého domu, kanceláře, hotelu… podle přání jednotlivce.

Důležitou zprávou je, že nemusíte měnit celou elektroinstalaci najednou. Můžete se postupně seznamovat s jednotlivými částmi a ty postupně rozšiřovat a doplňovat dle finančních možností. Jsou cenově dostupné, koupit si je může skutečně každý.

Dům pod palcem obsahuje: chytrou RF krabičku, kameru, barevnou bezdrátovou žárovku, bezdrátovou spínanou žárovku. Chytrý telefon máte na kuchyňské lince, internetové připojení po celém domě.

Prostřednictvím aplikace, kterou si stáhnete do mobilního telefonu, můžete ovládat světla, větrání, klimatizaci, topení nebo dokonce sledovat, co se děje v domě, když jste na dovolené.

Podrobnější informace najdete zde: http://www.elkoep.cz/produkty/chytre-sady/chytre-sady/dum-pod-palcem-10336/

Sadu Dům pod palcem lze pořídit za 7 024 Kč bez DPH.

Česká společnost z Holešova ELKO EP všechny produkty vyrábí a vyvíjí. Proto se může jednoznačně zaručit za kvalitu a dovolit si dát zákazníkům 5 let záruční dobu.

Zapojení a nastavení sady zvládne i naprostý laik. Pokud byste si přece jen nevěděli rady, podrobnější informace nebo instalační video najdete zde: http://www.dumpodpalcem.cz/

Více informací o společnosti ELKO EP na www.elkoep.cz, www.inels.cz nebo na facebooku www.facebook.com/ElkoEP

###

ELKO EP patří mezi nejvýznamnější evropské hráče v oboru domovních i průmyslových elektroinstalací a chytrých elektroinstalací pro bydlení, tzv. iNELS – Smart Home&Building Solutions. Tato ryze česká společnost zaměstnává v současnosti téměř 300 lidí. Společnost exportuje do
66 zemí světa a má 11 zahraničních poboček. V roce 2013 dosáhl obrat společnosti 375 milionů korun. Společnost ELKO EP se stala Firmou roku 2012 ve Zlínském kraji. Více informací naleznete na webových stránkách www.elkoep.cz a www.inels.cz.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz.