Na pulty míří speciální Vánoční dvojčíslo týdeníku TÉMA, vychází už zítra

Redakce týdeníku TÉMA připravila pro čtenáře speciální Vánoční dvojčíslo v rozsahu 92 stran. Na pultech se objeví v pátek 18. prosince a bude v prodeji až do Silvestra. (TZ)

Ve Vánočním dvojčísle se například dozvíte, jak dlouho vydrží ryba čerstvá a jak to poznáme. Nebo co dát na Vánoce místo kapra. Radit budou přední šéfkuchaři Roman Paulus, Tomáš Kalina a Ondřej Slanina. Redaktoři týdeníku TÉMA pro čtenáře zmapovali i to, kam v Česku vyrazit na lyže a kolik kde co stojí, a přečíst si mohou třeba velmi civilní rozhovor s kardinálem Dominikem Dukou, zpověď Václava Neckáře nebo rozhovor s Vojtěchem Dykem.

Týdeník TÉMA letos v říjnu oslavil první rok na trhu. Podle aktuálních výsledků Kanceláře ověřování nákladu ABC ČR za říjen 2015 činil prodaný náklad týdeníku TÉMA 36 799 výtisků. To je zatím nejlepší letošní výsledek. Nejvíce se prodávalo vydání s tématem Nejlepší lékaři v Česku. Říjnový pultový prodej s průměrem 25 301 výtisků je vysoce nad čísly dlouhodobě zavedených titulů jako třeba TÝDEN nebo Instinkt.