SWS novým distributorem značky D-Link

Praha, 21. ledna 2016 — Společnost D-Link, jeden z předních světových výrobců IP síťové infrastruktury a produktů pro digitální automatizované domácnosti, podepsala kontrakt s distribuční společností SWS a.s. a její dceřinou společností SWS Distribution a.s. na distribuci svých produktů na území České a Slovenské republiky. (TZ)

„Upřímně se těším na spolupráci s naším novým partnerem SWS a jejich dceřinou společností SWS Distribution. Věříme, že tato spolupráce bude oboustranně výhodná a prospěšná i pro zákazníky, protože tak budou pro ně naše produkty ještě dostupnější,“ řekl Norbert Ebinger, Regional Managing Director společnosti D-Link s.r.o. Praha.

Společnost D-Link již 30 let dodává inovativní, výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro domácnosti, firmy, poskytovatele internetu a mobilní operátory. Je jedním z předních světových výrobců aktivních prvků síťové infrastruktury.  Navrhuje, vyvíjí a vyrábí síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat, IP kamerové systémy a produkty pro tzv. chytrou domácnost. Společnost D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, zprávy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.

Své bohaté produktové portfolio nabízí D-Link organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů, do které už patří i společnost SWS a.s., přední distributor zabývající se nákupem a prodejem informačních technologií, spotřební elektroniky a digitální fototechniky. Zákazníky SWS jsou podnikatelské subjekty, které se zabývají prodejem zboží koncovému uživateli.

„Nabízené portfolio je srdcem každé distribuční společnosti,“ řekl produktový manažer SWS Augustin Uhlíř zodpovědný za značku D-Link. „Zařazení produktů D-Link do našeho produktového portfolia vnímáme jako velmi pozitivní výsledek naší dosavadní práce. Věříme, že produkty D-Link vhodně doplní naše portfolio a pomohou našim zákazníkům při tvorbě řešení vzájemné interakce s digitální technikou.“

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury, který již 30 let dodává inovativní, vysoce výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro firmy a domácnosti. D-Link navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat a zabezpečovací řešení pro IP dohled. Řada mydlink™ Home obsahuje technologii pro automatizovanou domácnost, která umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí smartphonu nebo tabletu. D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.

Pro více informací o společnosti D-Link navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.

O společnosti SWS

SWS je broadline distributorem moderních informačních technologií působící na českém trhu již 25 let. Hlavní sídlo a sklady společnosti se nacházejí ve Slušovicích, obchod dále zajišťuje pobočka v Praze – Strašnicích. Slovenský trh je obsluhován dceřinou společností SWS Distribution se sídlem v Bratislavě.
Od roku 2007 se SWS pravidelně umisťuje na předních příčkách v anketě Český IT distributor, ve které hlasují společnosti zabývající se prodejem IT. Od roku 2010 opakovaně s úspěchem obhajuje nejvyšší hodnocení AAA CZECH Stability Award od společnosti Bisnode, patří mezi 100 nejvýznamnějších firem ČR (CZECH TOP 100) a svoji příslušnost k elitní skupině českých a slovenských firem potvrzuje také získáním certifikátu „Top Rating®“ od společnosti Bisnode hodnocený dle metodiky Dun&Bradstreet. Svým partnerům poskytuje široké portfolio IT produktů od více než 80 významných světových značek, u mnohých z nich je SWS výhradním distributorem pro Českou republiku. Sortiment zboží zahrnuje úplnou nabídku programového vybavení i široké spektrum značkového hardwaru od notebooků, tiskáren a fotoaparátů po servery, záložní zdroje apod. V dnešní době SWS spolupracuje s více než 3 000 aktivními obchodními partnery, z nichž s většinou obchoduje od počátku jejich podnikání. Pravidelně pořádá partnerská setkání, oblíbené jsou zvláště akce s odborným a společenským programem. Ve vztahu k obchodním partnerům SWS naplňuje firemní motto: „Distributor ve Vašich službách“.

Více informací o společnosti na www.sws.cz.