ADATA představuje RC300 Digital Dash Recorder

Praha, Česká Republika – leden 2016 – Společnost ADATA® Technology, přední výrobce vysoce výkonných modulů DRAM a produktů založených na NAND Flash, představuje svůj debutový produkt v segmentu příslušenství pro automobily s názvem RC300 Digital Dash Recorder. (TZ)

H-RC300-1

V tomto produktu ADATA zúročila své dlouholeté zkušenosti se zpracováním a ukládáním digitálních dat, díky čemuž může automobilová černá skříňka RC300 využít záznam až do kapacity 128 GB. To umožňuje řidičům, aby zaznamenali svou celodenní jízdu bez přerušování. Zařízení jim tak dá pocit vyšší bezpečnosti, protože v případě nehody budou mít dokonale zaznamenán každý okamžik jízdy. Rekordér také velmi dobře poslouží i na tvorbu vzpomínkových videí z rodinných výletů. Video zaznamenává v kvalitě Full HD 1080p při rychlosti 30 fps prostřednictvím širokoúhlé optiky a poradí si s nejrůznějšími světelnými podmínkami. Přístroj disponuje několika video a fotografickými režimy. Vybaven je také speciální ochranou G-Sensor a automatickým nahráváním, které zajistí důkazní materiál pro pozdější použití. Zařízení má vysoce intuitivní ovládání, aby měli uživatelé všechny funkce snadno přístupné bez složitého nastavování.

Velká kapacita pro dlouhé cesty

Jednou z klíčových výhod RC 300 je podpora pro microSDXC karty až do 128 GB, což odpovídá přibližně 1 120 minutovému videu v rozlišení Full HD 1080p při 30 snímcích za sekundu. Jak se u produktu ADATA sluší, RC300 klade důraz na případné rozšíření paměti. Kamera je dodávána s 16 GB microSDHC kartou, u níž jsou použity vysoce kvalitní MLC NAND flash čipy. Flexibilní rozšíření paměti umožňuje řidičům rozhodnout se, kolik prostoru potřebují, přičemž zmíněná kapacita 128 GB pokryje celodenní jízdy bez přerušování.

Jednoduchý přístup a vysoce kvalitní optika

RC300 je možné velice snadno nainstalovat např. na autosklo nebo nějaký jiný upevňovací bod. Zařízení má intuitivní ovládání s uživatelsky přívětivým rozhraním. Motoristé získají vynikající kvalitu záznamu i díky 6-vrstvé poškrábání a deformaci odolné optice (6G+1 A-Class) s infračerveným filtrem a protisluneční clonou. Clonové číslo F/2.0 vypovídá o širokém dynamickém rozsahu, který je vhodný i pro použití v nepříznivých světelných podmínkách, čímž zajistí optimální kvalitu záznamu v různém prostředí, ve dne i v noci. Optika RC300 má až 140° široký úhel, díky čemuž zabere více cesty a minimalizuje také slepá místa. Ovládání RC300 je stejně jednoduché jako zapnutí nebo vypnutí motoru. Kameru můžete v autě napojit do zásuvky 12V/24V a spojena se zapalováním vozidla umí automaticky spustit nebo zastavit záznam.

Ochrana záznamu a fotografický režim

Do RC 300 integrovala ADATA technologii G-Sensor, aby bylo video automaticky uloženo i při nečekaně silných otřesech nebo při prudké změně rychlosti. Uložený obsah lze uzamknout, čímž se zabrání jeho neoprávněnému odstranění a zajistí se tak důležité důkazy. RC300 umožňuje standardní nahrávání, automatickou smyčku, manuální smyčku nebo nastavení zvoleného časovaného nahrávání. Dokáže také udělat statický snímek jako fotoaparát s rozlišením až 4032 × 3024 (12MPx). Má přesný 4násobní digitální zoom a ostření do nekonečna od vzdálenosti 50cm. Přepínat mezi režimem videa a fotoaparátu lze jediným dotykem.

O společnosti ADATA

Společnost ADATA Technology, jeden z největších světových výrobců modulů SDRAM a USB flash disků na světě, poskytuje ucelené řešení v oblasti pamětí, které obsahují paměťové karty, pevné paměťová úložiště SSD (solid state drive) a přenosné pevné disky. V portfoliu ADATA jsou také produkty navrženy pro lepší využití mobilních zařízení a společnost je také významným poskytovatelem pokročilých LED osvětlení. Na svém kontě má ADATA významné mezinárodní ocenění, jako jsou německé ceny iF Design, red dot, cena veletrhu CES za nejlepší inovaci (CES Best of Innovations Award), japonské ocenění Good Design, dále cena Best Choice of Computex a tchajwanská cena Excellence Gold Award . Motto společnosti “Láska, život, sny” plně vyjadřuje podstatu značky ADATA a roli, jakou inovativní paměťové produkty hrají v usilování lidí o univerzální ceněné ideály. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.adata.com.