Outdoorový bluetooth reproduktor Trust Ambus

Dodrecht/Praha 12. 2. 2016 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh bezdrátový bluetooth reproduktor Ambus pro náročné venkovní použití. Novinka značky Trust URBAN nabízí kompaktní velikost a voděodolnou konstrukci splňující standard IP x5. (TZ)

Výkonný outdoorový bezdrátový bluetooth reproduktor Trust Urban Ambus je vyveden v dominantní křiklavě zelené barvě. Pevnou a odolnou schránku odpovídající standardu IP x5 tvoří černý pogumovaný povrch s úchytem na vrchní straně. Konektory pro nabíjení a Audio-in kryje gumové víčko na spodní straně. Díky bidonovému tvaru jej lze snadno umístit do držáku v automobilu nebo na kole či prostřednictvím dodávané karabiny uchytit např. k batohu.

Tradiční ovládací panel obsahující tlačítka pro kontrolu hlasitosti, vypnutí/zapnutí, párování či přijmutí hovoru se nachází v jedné vertikální linii na boku reproduktoru. Zařízení se připojuje bezdrátově pomoci bluetooth na vzdálenost až 10 m nebo přes klasický 3,5mm jack. Trust Urban Ambus disponuje nabíjecím akumulátorem s výdrží až 15 hodin přehrávání.

Outdoorový bluetooth reproduktor Trust Urban Ambus je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 1699 Kč s DPH v České republice a 59,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací prosím navštivte www.Trust.com