ProfiSMS se osamostatňuje, za loňský rok hlásí 60% růst

(Praha, 22. 2. 2016) – Jako samostatná společnost ProfiSMS s. r. o. nyní působí někdejší stejnojmenná divize firmy Crazy Tomato. Jednička českého SMS trhu se nadále chce specializovat výhradně na tento segment mobilního marketingu. (TZ)

„V minulosti jsme rozmělňovali kapacitu našeho týmu v různých aktivitách mobilního marketingu. Segment SMS byl vždycky klíčový a nyní chceme posilovat naši roli lídra trhu,“ říká Pavel Mikulka, šéf společnosti ProfiSMS.

Firma vznikla kompletním odkoupením SMS aktivit a převzetím části závodu společnosti Crazy Tomato. Nová firma ProfiSMS se přestěhovala do moderních prostor River Garden na Rohanském nábřeží v Praze 8, kde sídlí i ostatní firmy skupiny NetBrokers Holding, jejímž členem je také ProfiSMS.

„Příslušnost ke stabilní a velké online skupině nám pomáhá dynamicky růst,“ hlásí ředitel Pavel Mikulka. V uplynulém roce firma prolomila hranici 10 milionů odeslaných SMS za měsíc, za celý rok odeslala téměř 85 milionů textovek a obratově meziročně vyrostla o 60 %.

Jako jedna z mála českých firem se také opakovaně účastní prestižního veletrhu Mobile World Congress v Barceloně, který začíná v pondělí 22. února. „Veletrhu se účastní všichni naši klíčoví zahraniční klienti, účast na něm je pro nás strategicky důležitá,“ vysvětluje Pavel Mikulka.

::

ProfiSMS se zabývá mobilním marketingem, specializuje se na nejefektivnější formu komunikace se zákazníky prostřednictvím SMS. Mezi její služby patří automatizované informační a ověřovací SMS, hromadné SMS kampaně, cílené kampaně k získání nových klientů nebo oblíbené SMS soutěže či komunikaci podporující věrnostní programy.Tým firmy na trhu působí od roku 2005 a patří mezi špičkové hráče nejen českého, ale i celoevropského trhu.