OldanyGroup s.r.o. spustila moderní aplikaci pro evidenci docházky Frekr

Společnost OldanyGroup s.r.o., poskytovatel moderních a inovativních technologií v oblasti ICT, spustila svůj projekt Frekr – moderní podobu evidence docházky, náhradu za klasické, zastaralé a drahé docházkové systémy. (TZ)

Aplikace Frekr plně využívá moderních technologií, není tedy potřeba kupovat speciální software a docházkové terminály. Postačí vám chytrý telefon nebo tablet a docházku můžete začít ihned evidovat. Frekr vám nabízí také možnost evidovat docházku zaměstnanců, kteří pracují v terénu a zaznamenávat jejich GPS pozici.

Frekr je možné bezplatně vyzkoušet pro 5 zaměstnanců zdarma po neomezenou dobu. Založení účtu a zprovoznění aplikace je jednoduché, vše zvládnete sami, není potřeba čekat na implementaci specializovaným technikem. Stačí se zaregistrovat.

V aplikaci můžete sledovat příchody a odchody vašich zaměstnanců v kanceláři tak, že vytvoříte z mobilní telefonu či tabletu přístupový terminál. Nebo můžete kontrolovat, zda byl váš obchodník včas na schůzce s klientem, když si nainstaluje aplikaci přímo do svého mobilního telefonu. Posléze tyto statistiky využijete i pro další programy a aplikace (účetní nebo mzdové programy).

Více o aplikaci se dozvíte na webových stránkách aplikace Frekr, nebo si můžete přečíst oficiální zprávu na stránkách OldanyGroup.

O společnosti OldanyGroup

OldanyGroup se zabývá již řadu let moderními a inovativními technologiemi v oblasti ICT. Pro své klienty je silným partnerem ve virtualizaci, poskytování cloudových služeb, komplexní správě systémů a poradenství v těchto oblastech. Obstarává komplexní řešení od analýzy a návrhu, přes implementaci až po kontinuální správu celého systému.

OldanyGroup je dodavatelem hardware i software vybraných nadnárodních výrobců a značek. Ke každému produktu, který dodá, má kvalifikaci zajištěnou školeními a následnými certifikacemi jednotlivých producentů.

OldanyGroup vyvíjí a dodává na trh vlastní produkty – tenkého klienta TiCtOG. Věnuje se také vývoji vlastních projektů (BeeScale, frekr.me), kterými rozšiřuje svoji komplexní nabídku vůči zákazníkům.

Více informací naleznete na stránkách OldanyGroup.