World of Tanks Blitz přichází na Mac OS X

Wargaming dělá další krok ke sjednocení hráče napříč herními platformami  (TZ)

Praha, 24. března 2016 — Wargaming s potěšením oznamuje, že World of Tanks Blitz je dnešním dnem dostupný i na Mac OS X, a tedy cross-platform titul v pravím slova smyslu. 40 milionů tankistů má nyní ještě možnost z výběru ještě vice přátel i nepřátel k výzvám a neexistuje argument proč neskočit do rychlého souboje sedmi proti sedmi.

Kvůli tomu aby fanoušci už nikdy nemuseli hledat svou bitvu bez ohledu na platformu, budou mobilní hráči být součástí společného boje platforem iOS / Android / Win 10, zatímco Mac OS X tankisté budou spojeni s hráči na Win10 PC. Minimální hardwarové požadavky pro hráče jsou Mac OS X 10.9 Mavericks (nebo odpovídající ) nebo novější a 2GB paměti RAM.

“Jsme opravdu rádi, že můžeme nabídnout jedinečný styl tankového boje World of Tanks Blitz i komunitě hráčů na Mac OS X a sdílet tak hru s maximálním počtem fanoušků, ” řekl Andrey Ryabov, Publishing Product Director. “Jde o náš první oficiální titul vydaný na platformě a velký úspěch pro celý tým. ”

Pro více informací o World of Tanks Blitz navštivte oficiální stránky:

###

O World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz je akční týmová free-to-play hra vice hráčů věnovaná divokým tankovým bitvám. Hra inspirovaná obrovsky populárními World of Tanks přínaší souboje tanků napříč platformami. Je dostupná na nejrůznější smartphony a tablety i na Windows 10 PC a Mac OS X.

S působivým seznamem více než 200 ikonických obrněných vozidel, ohromující grafikou, intuitivním ovládáním dotykové obrazovky tabletu a telefonu, stejně podporou klávesnice a myši pro PC a Mac OS X verzi, World of Tanks Blitz umožnuje okamžitý nástup do rychlé akce sedmi proti sedmi bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

Sjednocené Wargaming.net ID umožňuje plynulý přechod mezi platformami a zařízeními se zachováním pokroku ve hře, zatímco podpora cross-platform hraní umožňuje World of Tanks Blitz komunitě hrát společně na v rámci jednoho serveru.

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 15 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání světa konzolí.

Oficiální webová stránka: