Mechanická eSport klávesnice SteelSeries Apex M500

Chicago 13. 4. 2016 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, uvádí na trh mechanickou herní klávesnici Apex M500. Nástupce populární verze 6Gv2 nabízí kvalitní mechanické spínače Cherry MX Red, tradiční rozložení kláves, technologii anti-ghosting a modré LED podsvícení. (TZ)

SteelSeries_Apex_M500

„SteelSeries Apex M500 je pro mě novou volbou při výběru klávesnice. Navazuje na robustnost a kvalitu předchozí klávesnice 6Gv2, kterou jsem používal po celý rok,“ říká Kurtis „Aui_2000“ Ling, carry týmu Evil Geniuses ve hře Dota 2, a dodává „Myslím, že tato klávesnice disponuje vším, po čem většina hráčů touží, pokud chtějí kvalitu a zážitek při hraní, a bude na profesionální úrovni používána po dlouhou dobu.“

Mechanické spínače Cheery MX Red

Klávesnice používá kvalitní mechanické spínače Cheery MX Red, které jsou považovány profesionálními hráči za nejlepší na světě. S garancí 50 milionů stisknutí poskytují trvale přesnou a jistou odezvu.

Software SteelSeries Engine

Uznávaný SteelSeries Engine software nabízí hráčům vysokou úroveň individuálního nastavení. Uživatelé si tak mohou naprogramovat jednotlivé klávesy na unikátní kombinace, pokročilá herní makra pro rychlejší ovládání hry či vytvořit neomezené množství automaticky volitelných uživatelských profilů.

Cable-Management a Anti-Ghosting

Na spodní straně SteelSeries Apex M500 je vytvořen inteligentní systém pro vedení kabelu pomocí vodítek na střed, do pravé, nebo levé části klávesnice. Jeho cílem je zajistit, aby byl kabel veden vždy optimálním směrem bez nežádoucích interakcí při jakémkoliv umístění na stole.

Součástí výbavy je také 100% Anti-Ghosting technologie pro maximální přesnost všech 104 tlačítek bez ohledu na rychlosti jejich stisku a nově i klávesa Win Lock pro zabránění nechtěnému přepnutí do Windows.

Mechanická klávesnice SteelSeries Apex M500 je k dispozici na světovém trhu za 99,99 dolarů.

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.