Na konferenci „Internet Věcí“ od Internet Info bude i SimpleCell se sítí SIGFOX

Praha, 27. dubna 2016 – V rámci pravidelných byznys setkání pořádaných společností Internet Info proběhne tuto středu 4. května v sídle společnosti OK System v Praze 4 (Na Pankráci 125) konference Internet věcí. Jedním z účastníků bude i společnost SimpleCell, první operátor veřejné datové sítě pro IoT v České republice. (TZ)

2016-03-08 15_32_32-SimpleCell » Connecting Things

V rámci programu vystoupí zástupci společnosti SimpleCell. Hovořit se bude jak o budování samotné sítě SIGFOX, tak o možnostech jejího technologického a praktického využití. Hovořit bude jak Managing Partner SimpleCellu Pavel Sodomka, tak Jan John – Managing Director tamtéž. Mezi přednášejícími bude i Milan Hába – ředitel technologických a obchodních inovací ve společnosti T-Mobile, která je jedním z prvních integrátorů sítě SIGFOX v ČR a zároveň při budování sítě poskytuje technickou podporu.

Konference se koná ve středu 4. května v budově OK System, Na Pankráci 125 od 9 do 16 hodin.

O SimpleCell

SimpleCell Networks a.s. je prvním českým veřejným mobilním operátorem sítě určené pro Internet věcí. Tuto síť začal budovat ve spolupráci s T-Mobile a je založena na globální sítí SIGFOX, která funguje ve 13 zemích světa. S její pomocí mohou být do Internetu věcí zapojena různorodá zařízení a senzory za příznivých cenových podmínek. Cílem je umožnit masové nasazení milionů zařízení v České republice. Napomáhá tomu i jednoduché programátorské rozhraní, s jehož pomocí lze zařízení integrovat do podnikových systémů v řádu hodin.

Více informací na www.simplecell.eu, případně na @simplecelleu na Twitteru i na Stránce SimpleCell na Facebooku.  

O SIGFOX

SIGFOX je světovým vedoucím poskytovatelem konektivity pro Internet věcí. Síť doplňuje existující vysokorychlostní připojení systémem pro jednoduchý, hospodárný, energeticky úsporný oboustranný přenos malých objemů dat na velkou vzdálenost a odstraňuje tak bariéry širšího rozšíření IoT řešení. Zařízení se SIGFOX komunikací vydrží pracovat na bateriích mnoho let. V současné době funguje síť ve 13 evropských zemích a obsluhuje přes 7 milionů zařízení. SIGFOX je dnes jediným komerčně dostupným řešením garantujícím vysokou úroveň služby a spolehlivosti v mezinárodním měřítku. Sídlo společnosti je ve Francii s pobočkami v Bostonu, Dubai, Madridu, San Franciscu a Singapuru.

Pro více informací www.SIGFOX.com a sledujte nás na Twitteru @SIGFOX