Společnost NVision Czech Republic podpoří svůj růst přechodem na informační systém Infor ERP LN

Společnost NVision Czech Republic, významný dodavatel telekomunikačních služeb operátorům po celém světě a výrobce high-tech komponent pro automobilový průmysl, se rozhodla inovovat podnikový informační systém, jehož úkolem je podpora rychlého ekonomického rozvoje společnosti. (TZ)

Vzhledem k současnému výraznému nárůstu zakázek pro automobilový průmysl řešila společnost NVision aktuální potřebu inovace podnikového informačního systému. Vsadila přitom na Infor ERP LN, pokračovatele úspěšné verze Baan5, který pro řízení firemních procesů používá již od roku 2001, tedy více než 15 let. Dodavatelem a implementátorem nového ERP systému je opět brněnská společnost GEMMA Systems.

Tento nový informační systém, který bude v NVision plně implementován od 1. ledna 2017, dokáže pružně reagovat na požadavky uživatelů jak svým unikátním uživatelským rozhraním, tak i rozsáhlou funkčností v oblasti logistiky. Infor ERP LN umožní NVision plánování pomocí prodejních rozvrhů, které jsou potvrzovány na základě EDI komunikace a řízení a sledování logistických pohybů pomocí technologie BC/QR kódů. Pro oblast řízení skladů budou využity Pull metody. Pokročilá automatizace rovněž zasáhne procesy odvádění práce, sledování neshod a další.

Pro společnost NVision je klíčové, že se v oblasti ERP řešení může spolehnout na osvědčeného dodavatele s robustním systémem a podpořit svůj další růst díky Infor ERP LN a GEMMA Systems.

Společnost GEMMA Systems patří s instalovanou bází více než 80 ERP informačních systémů, s téměř 5000 podporovanými licencemi, mezi nejvýznamnější dodavatele implementátory podnikových ERP IS, pro výrobní společnosti v ČR a SR. GEMMA Systems působí v Čechách a na Slovensku od roku 1994.

Společnost Infor je třetím největším poskytovatelem podnikového software, s tržbami ve výši zhruba 2,1 miliardy USD, a desátá největší softwarová společnost na světě. Infor dodává plně integrovaná podniková řešení pro širokou škálu průmyslových odvětví. S více než 8 tisíci zaměstnanci pracujícími ve 100 zemích světa poskytuje Infor podnikové řešení více než 70 000 zákazníkům.