HP Inc. přináší novou řadu počítačů Pavilion, spojují úžasný design, funkce a výkon

Praha, 3. května 2016 – Společnost HP Inc. dnes odhalila nové portfolio počítačů Pavilion v nové odvážné barevné paletě.  Portfolio zahrnuje konvertibilní zařízení i notebooky v moderním designu, které jsou ideální pro studenty, mileniály i domácnosti. Nově tak mohou zákazníci projevit svůj styl a přitom mít dostatek výkonu, který potřebují pro práci i zábavu, a to za rozumnou cenu. (TZ)

Hlavní přednosti:

  • HP Pavilion x360: nabízen v pěti barvách 1 a se stylovým motivem digitálních čar na ploše pod klávesnicí. Nově bude nabízen kromě stávajících velikostí 11,6“ (29,4cm) a 13,3“ (33,7cm) i ve velikosti 15,6“ (39,6cm).

„Někteří zákazníci chtějí štíhlý a lehký počítač, jiní dávají přednost výkonu,” říká Louis Perrin, ředitel oddělení spotřebitelských produktů, divize Personal Systems pro region EMEA ve společnosti HP Inc.  „HP proto předělalo notebooky řady Pavilion a ty tak nabízejí zákazníkům dostupnost a řadu možností, jak dosáhnout vysoké funkčnosti spojené se stylem a osobností.”

Výkon s plejádou barev

Nové počítače HP Pavilion se mohou pochlubit rozšířenou paletou barev, vyladěným zvukem díky softwaru B&O PLAY a displejem s možností Full HD IPS2 pro co nejlepší zážitek z práce na počítači. Nová řada také obsahuje nejnovější procesory Intel® nebo AMD®.

Pro uspokojení zvýšené poptávky po ještě mobilnějších řešeních jsou konvertibilní zařízení a notebooky tenčí a lehčí než předchozí generace. Obsahují také baterie s iontovými články Prismatic Lithium k dosažení dlouhé výdrže baterie a nabízejí technologii HP Fast Charge 3, která umožňuje nabít vypnutý počítač až na 90 procent za 90 minut.

Univerzálnost pro zábavu na cestách

HP přeměnilo HP Pavilion x360 na elegantní zařízení s  autentickým zvukem vyladěným pomocí B&O PLAY pro zábavu na cestách. HP Pavilion x360 je k dispozici v celé řadě barev včetně Natural Silver, Modern Gold, Dragonfly Blue, Cardinal Red a Sport Purple a přidává i motiv digitálních perleťových čar na ploše pod klávesnicí pro zvýšení stylovosti. Zařízení HP Pavilion x360 s displejem s úhlopříčkou 11,6” (29,4 cm) a 13,3” (33,7 cm) jsou o 12-14 procent tenčí a lehčí ve srovnání s předchozími generacemi. Hmotnost začíná na 1,33 kg resp. 1,58 kg4 a tloušťka na 19,3 mm resp. 19,8 mm. HP také do produktové řady přidalo zařízení HP Pavilion x360 s úhlopříčkou 15,6” (39,6 cm), které začíná na hmotnosti 2,3 kg4 a tloušťce 23,9 mm.

Další vlastnosti:

  • Výdrž baterie až 9 hodin 15 minut v závislosti na modelu5
  • HD6 nebo Full HD IPS2 displej u 13,3“ a 15,6“ modelů.
  • Plnohodnotná klávesnice s volitelným podsvícením na modelech 13,3” a 15,6” a 1,5mm zdvihem kláves pro ještě pohodlnější psaní.
  • Až 12 GB paměti
  • Výběr z více možností úložiště (HDD/SSD/SSHD) v závislosti na modelu.
  • Výběr z procesorů Intel® Celeron™, Intel® Pentium™ nebo Intel® Core™ až do i7 6. generace v závislosti na modelu 8.

Notebooky Pavilion přináší výkon a styl

Nové portfolio notebooků Pavilion obsahuje zařízení s úhlopříčkou 15,6” (39,6 cm), které je o 22 procent tenčí a lehčí, s menšími rozměry oproti předchozí generaci. Hmotnost začíná na 1.93 kg4 a tloušťka na 22,5 mm. Pro vytváření a sledování médií HP nabízí vyšší výkon v modelech Pavilion s úhlopříčkou 15,6” (39,6 cm) a 17,3” (43,9 cm) s hmotností začínající na 2,09 kg4 resp. 2,84 kg a tloušťkou 24,5 resp. 29,9 mm. Nové konstrukce jsou nabízeny v široké škále barevných provedení včetně Natural Silver, Modern Gold, Blizzard White, Onyx Black, Cardinal Red, Dragonfly Blue a Sport Purple 1 s novým designovým motivem čar na klávesnici a reproduktorech.

Další vlastnosti:

  • Volitelné procesory Intel® Core™ až po i7 6. generace 8 s volitelnými grafickými kartami NVIDIA® GeForce® 940MX nebo NVIDIA® GeForce® GTX 950M nebo NVIDIA® GeForce® GTX 960M či procesor AMD A10-9600P Quad-Core 9 s volitelnou grafikou Radeon™ R7 Graphics na vybraných modelech.
  • Až 16 GB paměti a až 512 GB SSD nebo až 2 TB HDD pro varianty s jedním úložištěm nebo až 2 TB HDD a 128 GB SSD7 pro varianty s duálním úložištěm na vybraných modelech.
  • Optická mechanika na vybraných modelech HP Pavilion.
  • Displeje HD6 nebo FHD2 IPS bez okrajů pro interaktivnější zážitek při práci na počítači v závislosti na modelu.

Produktivita bez kompromisů

K prohloubení zážitku z práce na stolním počítači HP nabízí i QuadHD 10 monitor Pavilion s úhlopříčkou 32” (81,2 cm) s širokými pozorovacími úhly a stoprocentní pokrytí barevného prostoru sRGB živými barvami. Zákazníci si jej také mohou pohodlně připojit ke svým zařízením s využitím dvou rozhraní HDMI, jedním konektorem DisplayPortTM a USB hubem. Monitor HP Pavilion 32” rovněž pracuje s technologií AMD FreeSync™ 12, která zabraňuje rozostření a trhání obrazu, ulehčuje plynulost her a snižuje opožděné reakce myši pro pohlcující hráčský zážitek.

Ceny a dostupnost 13

  • HP Pavilion x360 s úhlopříčkou 11,6” by měl být v Česku dostupný v květnu za cenu začínající na 12 990 Kč.
  • HP Pavilion x360 s úhlopříčkou 13,3” by měl být v Česku dostupný v květnu za cenu začínající na 17 990 Kč.
  • HP Pavilion x360 s úhlopříčkou 15,6” by měl být v Česku dostupný v červnu za cenu začínající na 21 990 Kč.
  • HP Pavilion s úhlopříčkou 15,6” by měl být v Česku  dostupný v červnu za cenu začínající na 17 990 Kč.
  • HP Pavilion s úhlopříčkou 15,6”, s grafickými kartami NVidia GTX by měl být v Česku dostupný v květnu za cenu začínající na 24 990 Kč.
  • HP Pavilion s úhlopříčkou 17,3” by měl být v Česku dostupný v červnu za cenu začínající na 26 990 Kč.
  • Monitor HP Pavilion s úhlopříčkou 32” by měl být v Česku dostupný v červnu za cenu začínající na 12 990 Kč.

O společnosti HP

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

# # #

  1. Barvy se mohou v regionech lišit
  2. K prohlížení FHD obsahu je nutné rozlišení Full HD.
  3. Nabije baterii až na 90% během 90 minut pokud je systém vypnut. Nedoporučuje se při využití slabšízho než dodávaného adapterů. Po dobití na 90% pokračuje dobíjení normální rychlostí.
  4. Hmotnost se může lišit v závislosti na konfiguraci.
  5. Výdrž baterie MM14 na Windows 10 se může lišit v závislosti na různých faktorech včetně modelu produktu, konfigurace, nainstalovaných aplikací, funkcí, použití, bezdrátových funkcí a nastavení správy spotřeby energie. Maximální kapacita baterie se přirozeně snižuje s časem a používáním. Více podrobností naleznete na www.bapco.com.
  6. HD obsah je potřeba pro správné využití HD rozlišení
  7. Pro pevné disky platí, že 1 GB = 1 miliarda bajtů. 1 TB = 1 bilion bajtů. Skutečná formátovaná kapacita je nižší. Až 35 GB pevného disku je rezervováno pro software k obnově systému.
  8. Vícejádrové procesory mají zlepšit výkon určitých softwarových produktů. Ne všichni zákazníci ani softwarové aplikace mohou těžit z výhod této technologie. Výkon a taktovací frekvence se může lišit v závislosti na zátěži běžících aplikací a specifických hardwarových a softwarových konfiguracích. Číslování společnosti Intel není indikátorem vyššího výkonu.
  9. Vícejádrové procesory mají zlepšit výkon určitých softwarových produktů. Ne všichni zákazníci ani softwarové aplikace mohou těžit z výhod této technologie. Výkon a taktovací frekvence se může lišit v závislosti na zátěži běžících aplikací a specifických hardwarových a softwarových konfiguracích. Číslování společnosti AMD není indikátorem vyššího výkonu.
  10. Quad High Definition (QHD) obsah je nuntý pro správné zobrazení QHD rozlišení
  11. Veškeré výkonové specifikace reprezentují typické využití při použití HP komponentů. Skutečný výkon se může lišit.
  12. Technologie AMD FreeSync™ je k dispozici pouze při připojení přes Display Port.
  13. Předpokládané maloobchodní ceny. Skutečné ceny se mohou lišit.

 

 

Tagged