Bose SoundTouch 10 – zkuste najít lepší malý audiosystém

Nová generace audiosystému Bose SoundTouch 10 naplní celý váš pokoj nebo dokonce dům zvukem, který vás nadchne. Jednoduché ovládání pomocí smartphonu vám umožní poslouchat hudbu z internetových zdrojů i mobilních telefonů či tabletů. (TZ)

Praha, 10. května 2016 – Společnost BaSys, výhradní distributor audioproduktů Bose, představuje novou generaci populárního bezdrátového zvukového systému Bose  SoundTouch 10. Tento reproduktor poskytuje nejlepší možnosti poslechu hudby ze všech dostupných bezdrátových zdrojů a služeb i z osobní hudební knihovny v počítačích, smartphonech a domácí síti. Kromě toho navazuje svou kvalitou a plností reprodukce na legendární zvuk Bose a představuje dokonalé řešení pro jednoduchý bezdrátový rozvod hudby po celém bytě či domě.

Díky propojení s vaší domácí WiFi sítí budete s bezdrátovým hudebním systémem SoundTouch 10 moci jednoduše poslouchat hudbu z internetových služeb, jako Spotify, Deezer, nebo také z domácího NAS úložiště. Muziku ze smartphonu nebo tabletu si můžete poslechnout pro změnu s využitím BlueTooth. Kromě toho nabízí také možnost reprodukce z kabelem připojeného zařízení, kterým může být například televizor. Přesto, že je SoundtTouch 10 malou „bedničkou“ s rozměry přibližně 21 x 14 x 9 cm, je ideálním prostředkem k plnému a kvalitnímu ozvučení vaší kuchyně, ložnice nebo menšího obývacího pokoje. I tento nejmenší člen rodiny SoundTouch obsahuje totiž patentovaný systém WaveGuide – „zvukovod“, který dokáže využít akustického tlaku i ve zpětném kmitu reproduktoru a tak zvyšuje jeho výkon a zároveň vytváří efekt prostorového zvuku.

Ovládání poslechu hudby je nesmírně jednoduché. Vše můžete řídit přiloženým dálkovým ovladačem, aplikací ve smartphonu nebo z vašeho počítače. Jednoduše si na šest předvolených pozic nastavíte podobně jako na autorádiu svá nejoblíbenější internetová rádia nebo jiné služby či playlisty, případně přiřadíte jednomu z tlačítek konkrétní album či skladbu. Jedním kliknutím pak aktivujete danou volbu. Kromě toho si samozřejmě můžete v telefonní aplikaci nebo počítači pustit jakýkoli jiný podporovaný zdroj hudby mimo předvolby.

Rodina produktů SoundTouch® je nejkomplexnějším řešením v odvětví domácích audiosystémů. Umožňuje snadné rozšiřování vašeho systému o další komponenty a snadné ovládání reprodukce hudby v celém domě. Chtěli byste doslova naplnit hudbou celý váš byt či dům? Přecházet z místnosti do místnosti a všude plynule vnímat působivou reprodukci stejného alba, nebo raději pustit v každém pokoji jiný žánr? K tomu dnes již nemusíte rozkopat celý dům a protknout ho dráty. Stačí jediné – systém Bose SoundTouch, který můžete kdykoli rozšířit o další vhodný reproduktor či systém do další místnosti.

„V době bezdrátových technologií, handsfree a reproduktorů by se mohlo zdát, že jakýkoli model v této kategorii nemůže ničím vyčnívat. Že tomu tak není, pochopíte ve chvíli, kdy si nový SoundTouch 10 pustíte. Hned při prvním poslechu vás v pozitivním smyslu dostane jeho zvuk. Nebudete věřit, že tak malý reproduktor může naplnit místnost tak působivou hudbou. V druhé fázi budete nadšeni možnostmi a jednoduchostí ovládání,“ říká David Hilpert, produktový manager Bose společnosti BaSys.

Reproduktory, které zkonstruoval profesor elektrotechniky Amar Bose, již od jejich prvního modelu z konce šedesátých let minulého století prosluly tím, že dokázaly naplnit prostor plným atraktivním zvukem pocitově blízkým živým hudebním vystoupením v koncertních sálech. Později se jeho reproduktorové „kostičky“, které se vešly na dlaň jedné ruky, staly ukázkovým konceptem malinkých reproduktorů s dokonalým zvukem. Toho všeho docílil díky aplikování poznatků ze studia akustiky a psychoakustiky, kterým se důkladně zabýval. Přestože technologie jdou nezadržitelně vpřed, základ obou konceptů je dodnes aplikován do nových produktů Bose.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.