APC by Schneider Electric uvádí nová mikro-datová centra pro průmyslové aplikace a Edge Computing

Praha, 16. května 2016 –  Nové portofilo řešení z oblasti mikro-datových centrech oznamuje společnost APC by Schneider Electric. Systémy jsou vhodné pro zákazníky, kteří potřebují zařízení s nízkou latencí při vysokém průtoku dat, snadno spravovatelné a dobře zabezpečené. Technologie je již dostupná i na českém trhu. (TZ)

„Nová mikro-datová centra mají velkou budoucnost například v průmyslových podnicích, ale využití najdou také v kancelářském prostředí, bankovních pobočkách, školství nebo nemocničním prostředí. Uplatní se zkrátka všude, kde nestačí klasický cloud. Je to přirozený vývoj a logická reakce na požadavky trendů internetu věcí a Edge Computingu,” myslí si František Mikeš, ředitel divize ITB Schneider Electric.

Mikro-datové centrum zákazník obdrží již sestavené a otestované přímo ve výrobním závodě. „Je ihned plně funkční a v jediné skříni obsahuje všechny nezbytné komponenty pro napájení, chlazení, bezpečnost a související nástroje pro IT správu (DCIM). Naše řešení není investičně náročné, potřebuje malý instalační prostor a v případě potřeby je možné jej snadno přesunout na jiné místo,” uzavírá František Mikeš ze Schneider Electric.

Rešení zahrnují :

  • SmartBunker SX: vhodný pro tradiční IT místnosti
  • SmartBunker CX: optimalizovaný pro kancelářské prostředí
  • SmartBunker FX: určený pro náročná průmyslová prostředí
  • SmartShelter : prefabrikovaný kontejnerový systém pro IT infrastrukturu

Klíčová řešení zahrnují tyto výhody:

 

  • Zjednodušená správa

 

  • Vysoká úroveň zabezpečení
  • Optimalizované provozní náklady
  • Nakonfigurování, dodání a instalace v nejkratším možném čase
  • Spolehlivost díky standardizovanému továrnímu testování

O Schneider Electric

Schneider Electric je globální specialista na hospodaření s energiemi a automatizaci. S obratem 25 miliard eur v roce 2014 a 170 tisíci zaměstnanci se stará o zákazníky ve více než stovce zemí. Pomáhá jim řídit energii a veškeré procesy bezpečným, spolehlivým, efektivním a udržitelným způsobem. Díky našim technologiím, softwaru a službám budete mít své aplikace vždy pod kontrolou – od nejjednoduššího vypínače až po komplexní řízení procesu resp. stroje. Stojíme v čele průmyslových inovací, přinášíme městům inteligenci a obyvatelům bytů i domů větší komfort každý den. V naší společnosti to nazýváme  Life Is On.

www.schneider-electric.com