Tesco věrnostní program na motivy Mistrovství Evropy ve fotbale se rozšiřuje o sběratelskou část

Praha, 1. června 2016 – V prodejnách Tesco 1. června startuje druhá část věrnostního programu Panini – Panini Superstars, která potrvá do konce šampionátu. Za každých 300 Kč nákupu získáte 1 z 60 karet fotbalisty českého národního týmu nebo některého z nejlepších evropských hráčů. (TZ)

Panini Superstars – míče, batohy a nyní i album s fotbalovými kartami

Už jen 10 dní zbývá do zahájení Mistrovství Evropy ve fotbale.  „Od 1. června získáte za každých 300 Kč nákupu kromě 3 známek na sportovní vybavení Panini jako doposud navíc i balíček, který obsahuje 1 kartu fotbalisty a 2 známky na míče a batohy s 50% slevou,” říká Lucie Kumstová, která má na starosti krátkodobé věrnostní programy společnosti Tesco. Kupte si album za 29,90 Kč, ve kterém jsou rovnou dva balíčky jako dárek a zkompletujte ho sesbíráním všech 60 karet fotbalistů. Celá kolekce obsahuje 15 fotbalistů českého národního týmu, kteří bojovali v kvalifikaci na Euro a evropskou fotbalovou smetánku. „Očekáváme, že sbírání karet bude bavit nejen děti, ale i dospělé. V každém z nás se probudí malé dítě, když s napětím budeme rozbalovat balíček a doufat, že tam je hráč, kterého ve svém albu ještě nemáme,” doplňuje Lucie Kumstová. Karty budou vydávány do konce šampionátu Euro 2016, tedy do 10. 7. 2016. Akce probíhá exkluzivně ve všech obchodech Tesco, s výjimkou čerpacích stanic. Více informací na www.itesco.cz.

Album s kartičkami fotbalistů pod lupou

Karty obsahují údaje o hráčich jako například jeho post, datum narození, fyzické parametry nebo klubovou příslušnost. U českých hráčů naleznete také jejich statistiky, jako počet reprezentačních startů nebo odehraných minut. Navíc jsou uvnitř alba 4 kupóny. Na každém je jako dárek 5 známek na slevový program Panini na míče a batohy. S Clubcard Vám postačí doplnit pouze 2 známky a sportovní vybavení za poloviční cenu je jen vaše.

Tým snů a fanouškovská  zóna

Tesco chce udělat maximum, abyste si Euro 2016 co nejvíce užili. Skoro jako byste sami hráli šampionát se bude cítit v nové hře Tým snů, která se spustí v průběhu týdne. Podrobnosti naleznete na http://itesco.cz/panini. Kromě slevového a sběratelského programu naleznete v obchodech Tesco sortiment pro fanoušky českého týmu. Nechybí tleskačka, klobouky, šály, trubka či barvy české vlajky na tvář. Teď už nezbývá než se těšit na 13. června, kdy náš tým poprvé vstoupí na trávník, co znamená fotbalový svět a utká se od 15 hodin se Španělskem.