Další olympijský medailista tváří Honoru: Vávra Hradílek doplní Evu Samkovou

Praha, 8. června 2016 – Značka mobilních telefonů Honor navázala spolupráci s další tváří českého sportu. K Evě Samkové se přidává kajakář Vavřinec Hradílek, medailista z letních olympijských her v Londýně. (TZ)

Vavra_Honor

„Výběr Evy Samkově jako tváře Honoru se ukázal jako velmi správný krok. Vavřinec Hradílek je pak dalším skvělým posunem v komunikaci značky. Vávra s Evou se báječně doplňují, rozumí si a panuje mezi nimi přátelská rivalita. To všechno se bude odrážet i v našich nadcházejících kampaních,“ říká k výběru další tváře Tomáš Veselý, Marketing &
e-Commerce manager značky Honor pro střední Evropu.

Vávra je jedním z nejnadanějších světových kajakářů. Je mistrem světa z roku 2013, ale především hrdým držitelem stříbrné medaile z letních olympijských her v Londýně v roce 2012, kde závodil ve vodním slalomu. Kromě závodů ve vodním slalomu rád posouvá hranice extrémního kajakingu v divokých peřejích po celém světě, čímž přesně zapadá do komunikačního konceptu značky Honor, která používá slogan Be Brave.

Úspěšný kajakář se v komunikaci značky Honor po boku Evy Samkové objeví už v létě. Odvážná nadcházející kampaň k novému smartphonu, který značka Honor v nejbližší době představí, bude plná soupeření, porovnávání a vzájemného poměřování sil. Porovnávat se budou jak Eva s Vávrou, tak Honor se svými konkurenčními značkami.

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je nová odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přichází na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.