Office Depot a Tchibo navázaly netradiční B2B spolupráci

Přední dovozce kávy a prodejce spotřebního zboží, společnost Tchibo Praha, a jeden z největších poskytovatelů kancelářských potřeb, Office Depot, uzavřely v segmentu B2B ojedinělé strategické partnerství v kategorii kávovarů. (TZ)

Zákazníci Office Depot mají jedinečnou možnost získat do kanceláře kávovar zdarma formou pronájmu kompletních služeb kávového servisu.

„Naším cílem je touto cestou oslovit v rámci B2B segmentu zejména malé a střední firmy, pro něž jsou naše kávovary velmi dobrou volbou pro zajištění kvalitní kávy pro zaměstnance či hosty. Jejich snadná obsluha, rychlý a čistý způsob přípravy kávy a dostatečná výkonnost je předurčuje pro domácí i kancelářské využití. Jsme rádi, že se naším partnerem pro vstup do tohoto segmentu stala právě společnost Office Depot, která je ve svém oboru zkušeným hráčem a stojí na široké zákaznické základně,“ uvádí Steffen R. Saemann, marketingový ředitel společnosti Tchibo Praha, spol. s r.o.

K dispozici jsou dva typy kapslových kávovarů, 11 druhů kávy a 3 druhy čaje. V rámci spolupráce je garantován i nadstandardní servis, například výměna kávovaru při závadě do druhého dne.

Office Depot® Česká republika

  • Společnost Office Depot® vstoupila na český trh v roce 2006 prostřednictvím akvizice úspěšné firmy Papirius®.
  • Office Depot® se vyprofiloval z dodavatele kancelářských potřeb v integrátora služeb
    a poskytovatele řešení pro každou kancelář.
  • V našem katalogu naleznete nepřeberné množství produktů. Zajistíme vám obyčejnou obálku, ale také řešení v oblasti IT šitá na míru.
  • Snažíme se nejen brát, ale také dávat. Náš program Stromy pro život® pomáhá již několik let. Od roku 2003 jsme vysadili již 461 861 stromů.
  • Náš logistický systém s unikátní garancí Zítra nebo zdarma® zaručuje doručení kompletní dodávky do druhého pracovního dne.

S námi je vaše kancelář bez starostí!