Petr Mácha nastupuje jako Regional Business Controller pro východní Evropu ve společnosti Axis Communications

Společnost Axis Communications dnes oznámila, že na pozici Regional Business Controller pro východní Evropu nastupuje Petr Mácha. V rámci regionální kanceláře společnosti Axis v Praze bude mít zodpovědnost za všechny úkoly spojené s financemi a logistikou. (TZ)

„Pro Axis Communications je charakteristickým rysem vysoká dynamika inovací a změn. Produkty a na ně navazující procesy musí stále rychleji reagovat na vývoj trhu a potřeby klientů,“ říká Anna Forsberg, ředitelka společnosti Axis Communications pro východní Evropu. „Petr Mácha má za sebou mnoho let praxe v oblasti Finance and Business Controlling v rámci různých manažerských pozic a jsem přesvědčena, že jeho expertíza a zkušenosti budou mít pozitivní vliv na celý region.“

Petr Mácha přichází ze společnosti Johnson & Johnson Medical Devices, kde působil mimo jiné i jako Business Controller Global Orthopaedics pro region východní Evropy. Jako finanční analytik pracoval také pro český Vodafone a DHL.

Vzdělání získal v oboru Řízení a ekonomika podniku na ČVUT v Praze a absolvoval půlroční stáž a na britské univerzitě University of the West of England. Je také držitelem několika certifikátů v oboru.

Petr Mácha je ženatý, má dvě děti a ve volném čase se rád věnuje rodině, sportu a jízdě na motorce.

O společnosti Axis Communications

Společnost Axis nabízí inteligentní bezpečnostní řešení, která vedou k chytřejšímu a lépe chráněnému světu. Axis je největší světový dodavatel na trhu IP kamer a působí jako hybná síla v tomto odvětví tím, že průběžně uvádí inovativní síťové produkty založené na otevřené platformě. S pomocí globální sítě partnerů tak přináší svým zákazníkům vysokou hodnotu. Axis si zakládá na dlouhodobých vztazích se svými partnery, kterým poskytuje na stávajících i na nových trzích jak průlomové síťové produkty, tak i své znalosti.

Axis má více než 2.100 vlastních zaměstnanců ve více než 50 zemích na celém světě a spolupracuje s globální sítí více než 80.000 partnerů. Axis je společnost založená v roce 1984 se sídlem ve Švédsku. Je zalistována na burze NASDAQ Stockholm pod značkou AXIS. Více informací o společnosti Axis najdete na naší webové stránce www.axis.com.