Nový topologický PoE přepínač AirLive – Nejlepší řešení pro správu vašich AirLive přístupových bodů

AirLive představuje nový inovativní topologický PoE přepínač, který nabízí nejlepší PoE řešení pro správu vašich AirLive přístupových bodů. Nový přepínač přináší automatické ohlašování problémů, tvorbu map a více intuitivnosti do správy celé sítě. (TZ)

Nasaďte dohledový síťový systém automaticky

Nové zařízení je 24portový PoE přepínač s managementem (AirLive 24 port L2 Plus Device Manage PoE Gigabit Switch – POE-GSH2624-370), který je schopen díky zabudované automatické funkci topologického diagramu identifikovat všechna síťová zařízení v lokální síti a vykreslit diagram celé sítě pro co nejjednodušší správu. Pomáhá monitorovat všechna PoE síťová zařízení, jako jsou IP kamery nebo přístupové body. V případě jejich výpadku je umí automaticky restartovat a obnovit jejich fungování, což šetří náklady na čas techniků a správců.

Funkce E-map a Google Mapy pro zobrazení stavu síťových zařízení

Nový model podporuje funkce grafického zobrazení sítě, jako je topologický pohled, náhled po poschodích (E-map) a Google mapy. AirLive 24 port L2 Plus Device Manage PoE Gigabit Switch – POE-GSH2624-370 je speciálně navržen pro rychlé nasazení do infrastruktury s minimálními náklady na instalaci.

Napájejte svá PoE zařízení

Nový AirLive přepínač může napájet PoE kamery nebo bezdrátové přístupové body pomocí 24 zabudovaných PoE portů. Celkový výkon je až 370 W.

Více informací o POE-GSH2624-370:
www.airlive.com/product/POE-GSH2624-370

Informace o řešeních AirLive najdete zde: www.airlive.com, www.airlivesecurity.com

O společnosti AirLive: Partnerství pro dozor síťových řešení

AirLive je předním poskytovatelem síťových dohledových systémů. S více než 23letou zkušeností se AirLive soustřeďuje na vývoj kompletního sortimentu inovativních a vysoce výkonných produktů, včetně IP kamer, bezdrátových routerů, POE přepínačů, videopřehrávačů, monitorovacího software a dalších. Aby AirLive udržovala flexibilitu a trvalou hodnotu síťových řešení, úzce spolupracuje se svými partnery.