Společnost SizeID spustila novou unikátní službu pro fashion e-shopy

Společnost SizeID spustila nad svou platformou novou službu SizeID for Business pro fashion e-shopy. Od nynějška tak mohou prodejci oblečení, obuvi a doplňků na stránkách sizeid.com/business snadno vyzkoušet nástroje, které významně zvyšují obchodům konverzní poměr, snižují vratkovost a obecně zlepšují servis zákazníkům a jejich spokojenost.  (TZ)

SizeID for Business přináší radikální zjednodušení procesu integrace služby, kdy jsou veškeré funkčnosti plně administrovatelné provozovatelem e-shopu a spuštění základního řešení je zcela intuitivní. E-shopy mají okamžitě k dispozici základní i pokročilé funkce, které jim usnadní práci, sníží náklady a zákazníkům zpříjemní nákup.

Služba pomáhá e-shopům především přivádět nové zákazníky, zkracovat čas ke konverzi, snižovat množství požadavků na výměnu či vrácení zboží a významně redukovat administrativu, včetně požadavků na zákaznickou podporu.

„Zákazník si založí profil, nakliká míry a už se nemůže stát, že mu přijde zboží které nesedí. SizeID vždy doporučí tu správnou velikost. Je to jistota pro zákazníka i pro prodejce.“ říká o službě Jiří Cafourek, vedoucí SNOWBITCH.cz

Cílem SizeID je změnit způsob nakupování a prodeje oblečení online a zjednodušit nákupní proces jak zákazníkovi, tak prodejci. Službu aktuálně využívá více než 13 tis. registrovaných uživatelů a první jednotky fashion e-shopů.
Společně se Simonou Kijonkovou (Zásilkovna.cz), která do společnosti vstoupila na začátku roku, je připravována expanze na zahraniční trhy.

Základní produkty poskytovanými v rámci služby SizeID for Business:

SizeID Advisor, který je základní formou integrace do e-shopu. Jedná se o tlačítko “Doporučit velikost“ umístěné typicky na detailu produktu, díky němuž je zákazníkovi jasně a rychle doporučena správná velikost zboží před samotným nákupem.

SizeID Business API ocení především e-shopy, které chtějí, vedle základních, implementovat i velmi pokročilé funkčnosti nad platformou SizeID. Mezi možnosti využití patří např. pokročilá filtrace, personalizovaná nabídka produktů dle velikosti a mnoho dalších.

Více informací a možnost bezplatného založení obchodního účtu pro využívání služeb naleznete na sizeid.com/business