Pokémanie na Srovname.cz

Praha, 21. července 2016 – Cenový srovnávač Srovname.cz, který srovnává přes 2 mil. položek zboží z více než 2,5 tisíce nejvýznamnějších obchodů na českém internetu a je třetím nejnavštěvovanějším porovnávačem v ČR, připravil v reakci na celosvětový úspěch a popularitu mobilní hry Pokémon GO vlastní verzi hry Pokémanie přímo na svých stránkách. Soutěžící zde mohou po registraci přes email nebo FB začít s pomocí hádanek a nápověd hledat a chytat Pokémony, kteří se skrývají v jednotlivých sekcích Srovname.cz. V případě že se hráči podaří nasbírat všechny Pokémony může soutěžit o mobilní telefon Huawei P9 Lite a dvě powerbanky Adata PV110. Soutěž “Pokémanie” probíhá od 19.7.2016 do 9.8.2016. (TZ)

„Jako zbytek národa a světa, i my jsme podlehli. Běháme v ulicích, hledáme Pokémony a nebereme telefony, abychom ušetřili baterku. Bohužel to ale nejde pořád, tak jsme vymysleli způsob, jak se zabavit i v práci, v dešti, se zlomenou nohou nebo jako člověk bez smartphonu (ano, i takoví mezi námi jsou). A co bychom byli za kámoše, kdybychom si to nechali jen pro sebe,“ popisuje vznik nápadu hry Luboš Haranza ze Srovname.cz

Pravidla Pokémanie na Srovname.cz

  1. Postupně objevujte v různých kategoriích schované Pokémony. Jako nápovědu čtěte popisky u každého z nich – ty poukazují na viditelné i neviditelné vlastnosti a nasměrují vás.
  2. Na každé stránce v levém dolním rohu uvidíte Pokéball. Pokud bude zářit červeně, znamená to, že se na dané stránce žádný Pokémon neskrývá. Ale pokud se Pokéball rozzáří zeleně, měli byste být ve střehu. Již za pár vteřin se někde na stránce ukáže Pokémon.

Když uvidíte tento Pokéball, tak na stránce žádný Pokémon není.

Pokud uvidíte tento Pokéball, zbystřete. Někde na stránce se ukrývá Pokémon.

  1. Pokémona ulovíte tím, že myší chytnete Pokéball a přetáhnete ho na Pokémona. Ale pozor. S chytáním si pospěšte, protože Pokémoni rádi utíkají.
  2. Když vám Pokémon uteče, buďte trpěliví, po chvíli se opět ukáže.
  3. Vaši sbírku Pokémonů můžete sledovat zde: Pokédex. Na této stránce zároveň najdete všechny Pokémony, které jste ještě neobjevili.
  4. Po nasbírání všech Pokémonů můžete soutěžit o smartphone a další ceny.

O službě Srovname.cz:

Srovname.cz je bezplatná internetová služba, která umožňuje rychlé a přehledné porovnání cen zboží z různých obchodů na českém internetu. Denně navštíví stránky přes 50 000 potenciálních nakupujících. Srovname.cz je na trhu od roku 2006 a od roku 2009 také na Slovensku. Srovnává přes 2 mil. položek zboží z více než 2,5 tisíce nejvýznamnějších obchodů na českém internetu. E-shopům nabízí jako jediný porovnávač cen možnost zobrazování slevových kupónů. Uživatelům nabízí také možnost hodnocení výrobků a internetových obchodů. Provozovatelem stránek www.srovname.cz je společnost SROVNAME, s.r.o.

Další informace najdete na www.srovname.cz.