Bezpečnostní řešení Barracuda pro Microsoft Azure Security Center

V portfoliu řešení Barracuda Networks pro platformy cloud computing a Software as a Service hraje významnou roli strategické partnerství se společností Microsoft, jehož výsledkem je nabídka bezpečnostních produktů Barracuda v rámci Microsoft Azure. (TZ)

Koncem července tohoto roku společnost Microsoft spustila pro všechny své zákazníky plný komerční provoz služby Azure Security Center, jakožto iniciativy zaměřené na ochranu před hrozbami, rozpoznání hrozeb a reakce na hrozby v rámci prostředků Azure. Mezi klíčové komponenty Azure Security Center patří rovněž bezpečnostní řešení založená na produktech Barracuda Networks.

Společnost Barracuda Networks jako první obdržela certifikaci Microsoft Azure Certified Security Solution Provider a získala rovněž status Microsoft Partner – Gold Application Development. Letos na jaře pak Barracuda zvítězila v hodnocení „2016 Microsoft Azure Certified ISV Solution Partner of the Year“ a stala se nejlepším nezávislým softwarovým dodavatelem pro Microsoft Azure.

Samostatně jsou na Microsoft Azure dostupné produkty Barracuda NextGen Firewall, Barracuda Web Application Firewall, Barracuda Email Security Gateway a Barracuda Message Archiver.

Další informace o řešeních Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.