Nový školní rok? Jedině s počítačem od Dellu

Praha, 16. srpna 2016 – V žádné školní brašně dnes nesmí chybět notebook nebo tablet. Dell si je toho moc dobře vědom a rozhodl se nenechat na holičkách žádného studenta. Jako řešení na všechny školní nesnáze má na výběr zařízení typu 2 v 1, laptopy, stolní počítače i herní systémy. To vše snadno přenosné, s kvalitním obrazem, moderním designem a velkou výdrží baterie, zkrátka vším, bez čeho se dnešní student neobejde.  (TZ)

Multifunkční řada počítačů Inspiron 2 v 1: laptop i tablet

Studenti dnes nevědí, kde jim hlava stojí, a právě Inspiron 2 v 1 je to, co ke svému pestrému životu potřebují. Praktické 360° panty umožňují hned čtyři módy použití: laptop pro psaní referátů, „áčko“ na přeplněný stůl v laborkách, stojan pro sledování oblíbených filmů a tablet pro surfování na sociálních sítích.

 

  • Inspiron 5000 2 v 1 – Spousta možností, solidní výkon

 

Tato řada počítačů dostala nový elegantní design a vynikající širokoúhlý FHD displej (1920 x 1080). Infračervená kamera spolupracuje s funkcí rozpoznávání obličeje Windows Hello, takže se lze do počítače snadno přihlásit jediným pohledem, a nechybí ani podsvícená klávesnice, která bude neocenitelná třeba při nočním dokončování seminárek. Dostupná je i volba SSD úložiště, které oproti běžným HDD značně zvyšuje výdrž baterie a je také rychlejší a odolnější proti otřesům. 13“ varianta počítače je přitom velmi kompaktní a lehká (od 1,62 kg), stane se tak ideálním společníkem na cesty. 15“ verze (od 2,08 kg) má potom o 40 % větší displej, takže je praktická pro práci na více školních projektech nebo sledování filmů. S podsvíceným dotykovým LED displejem FHD True-life a až 16GB dvoukanálovou operační pamětí DDR4 nadchnou tato zařízení i ty uživatele, kteří mají neustále spuštěno velké množství aplikací najednou.

  • Inspiron 7000 2 v 1 – Nejvýkonnější Inspiron 2 v 1 s velkým displejem

17“ Inspiron 7000 2 v 1 zaujme na první pohled především hliníkovým designem. Má nejvyšší výkon z celé řady Inspironů a dále displej s širokými pozorovacími úhly v rozlišení FHD, podsvícenou klávesnici, infračervenou kameru a audio software Waves MaxxAudio® Pro. Ovládání zpříjemňuje precision touchpad s přesným rozpoznáváním dotyků a gest. Výkonný bezdrátový adaptér Intel® Dual Band AC 3165 k tomu nabízí větší dosah i rychlost pro lepší surfování, streamování videa nebo video chat.

Výkon ve stylovém hávu: cenami ověnčené laptopy a stolní počítače XPS

Modely XPS s jejich luxusními parametry i designem jsou perfektní pro ambiciózní jedince, kteří chtějí ohromovat na všech frontách, ve škole i kdekoliv jinde.

 

  • Laptop XPS 13 – Nejmenší 13palcový laptop na světě

Tento super lehký (od 1,2 kg) a super tenký (9-15  mm) přístroj je nejmenším 13 palcovým laptopem na světě, dokázal totiž vmáčknout 13“ počítač do 11“ těla. S prvním prakticky bezrámečkovým displejem InfinityEdge a nejdelší životností baterie ze všech 13 palcových laptopů vůbec – až 18 hodin, a to i s rozlišením FHD – je dokonalým pomocníkem pro každého studenta, který chce zůstat v obraze 24 hodin denně.

 

  • XPS Tower a XPS Tower VR – Výkonné, elegantní a rozšiřitelné desktopy

 

Se sestavami XPS Tower si studenti dosyta užijí omračující rychlosti při hraní her i používání systémově náročných aplikací. Díky bohatým možnostem rozšiřování těchto desktopů si je pak plně přizpůsobí podle svých představ. XPS Tower byly navrženy s důrazem na tichý chod, účinnější chlazení a ten nejlepší zvuk, který lze ze stolního počítače dostat. Kromě toho je model XPS Tower VR připraven na připojení virtuálních realit Oculus i HTC Vive, otevírá tak dveře do zcela nové dimenze filmových i herních zážitků.

Studenti také mohou svůj nový přístroj kdekoliv a kdykoliv chránit pomocí zákaznické podpory Dell Premium Support. Dell je první společností, která propojila automatizovanou proaktivní podporu s non-stop dostupnými profesionálními techniky poskytujícími vzdálenou diagnostiku a následný servis přímo na místě, a to již během jednoho až dvou pracovních dní, a komplexním řešením hardwarových i softwarových problémů.

Produktové fotografie portfolia najdete zde.

###

O společnosti Dell

Společnost Dell naslouchá svým zákazníkům a přináší inovativní technologie, řešení a služby s přidanou hodnotou, kterým mohou zákazníci po celém světě důvěřovat. Pro více informací navštivte www.dell.cz

Dell je ochrannou známkou společnosti Dell Inc. Dell se zříká jakýchkoli vlastnických zájmu na ostatních známkách a názvech.