Společnost Zentity uspořádala golfový turnaj pro partnery, zúčastnili se zástupci bank i mobilních operátorů

Společnost Zentity uspořádala pro své partnery a zaměstnance golfový turnaj Zentity Invitational 2016. V Golf Resortu Konopiště se představili například zástupci bank nebo mobilních operátorů, kteří patří mezi důležité zákazníky. (TZ)

Celá akce byla takovým poděkováním a odměnou partnerům za celoroční spolupráci, díky které slavila společnost Zentity výrazný úspěch v prestižním žebříčku Deloitte Technology Fast 50 mezi nejrychleji rostoucími technologickými organizacemi ve střední Evropě a bodovala reportech v Gartner zaměřených na digitální bankovní platformy.

“Našich partnerů si velmi vážíme a chceme jim přinášet nejen nové technologie a pomáhat jim v rozvoji podnikání, ale spolupráce s námi by měla být také zábava. Děkujeme všem účastníkům a těšíme se na další ročník,” říká Abhishek Balaria, výkonný ředitel společnosti Zentity.

Zentity je softwarová a konzultační společnost, která svým klientům dodává špičková mobilní a webová řešení a další související služby. Mezi zákazníky patří největší globální banky, bankovní skupiny, mobilní operátoři a velké nadnárodní společnosti. Zentity patří k nejzkušenějším společnostem ve střední a východní Evropě v oblasti vývoje, zabezpečení a integrace systémů a aplikací pro chytré telefony a tablety.