Zachyťte úžasné okamžiky z každého úhlu s novým HTC Desire 10

Praha, 20. září 2016 – Společnost HTC dnes představila zbrusu nový smartphone HTC Desire 10 Lifestyle. Tento model přináší legendární technologii HTC BoomSound Hi-Fi Edition, známou z vlajkové lodě HTC 10, plus 24-bitový Hi-Res zvuk, který nabízí silný a křišťálově čistý zvukový zážitek u externích reproduktorů i u sluchátek. Inspirované stylem Art Deco v umění a designu, HTC Desire 10 zachycuje podstatu luxusu a modernismu: odvaha, preciznost, přesné geometrické linie – pod vlivem stejných kontur, kterými se vyznačuje celosvětově známé HTC 10 – zasazené do elegantních barev a sofistikovaných materiálů, to vše v jediném smartphonu, který inspiruje odvážným vzezřením na povrchu a silnou technologií uvnitř. Stejně jako styl Art Deco posunul vnímání světa v otázce elegance a sofistikovanosti, HTC Desire 10 nabízí nový pohled na to, co můžete čekat od řady HTC Desire. (TZ)

htc-desire-10_stone-black

Řada HTC Desire vždy vystupovala z řady pro svou energičnost a módní design, který se soustřeďuje na co nejlepší zážitek,” řekl Chialin Chang, prezident divize Smartphone & Connected Devices Business v HTC. “Naše řada Desire dnes prodělává ten největší skok od úplně prvního modelu Desire. Inspirováni mnohými inovacemi, které mohou za popularitu naší vlajkové lodi HTC 10, přinášíme tyto inovace i na Desire 10, což z nich dělá ty doposud nejlepší Desire telefony. Díky zbrusu novému a luxusnímu designu, pro nějž jsme hledali inspiraci rovněž v HTC 10, skvělému fotoaparátu a funkcím, které zastíní v mnoha případech i schopnější konkurenci, se z HTC Desire 10 stane důvod, proč přehodnotit váš pohled na řadu HTC Desire.

Odvážné a ikonické kovové kontury

Telefony HTC Desire 10 Lifestyle si určitě nespletete, protože se vyznačují vysoko kontrastními kovovými konturami v odlescích zlata, které elegantně ohraničují a definují matný povrch celého přístroje. Tyto křivky jasně definují velikost HD displeje HTC Desire 10 Lifestyle, 5.5” (720p). Telefon samotný bude dostupný ve dvou barevných variantách – Stone Black, Polar White.

Zvuk o třídu výše

Fanoušci světově proslulého HTC BoomSound Hi-Fi Edition v HTC 10 si zamilují zvuk nového HTC Desire 10 Lifestyle. Díky podpoře High-Res zvuku přehraje HTC Desire 10 Lifestyle vaši oblíbenou hudbu, filmy i hry v úžasném, křišťálově čistém rozlišení a nekompromisní kvalitě skrz externí reproduktory i sluchátka. Díky vestavěnému zesilovači je rozdíl slyšet okamžitě. Na světě neexistuje smartphone, který by zněl lépe.

Stejně unikátní jako vy

HTC Desire 10 Lifestyle nabízí stejnou míru upravitelnosti a personalizace jako HTC 10. Základem je aktuální verze systému HTC Sense, který umožňuje změny těch nejmenších detailů. Díky HTC Freestyle Layout budou vaše ikony osvobozeny od nutné mřížky a kromě toho, že je můžete táhnout kamkoliv po displeji, k nim ještě můžete připojit widgety nebo nálepky. Vrstvěte je, klidně je překryjte, seskupujte! Dokonce můžete odkazovat nálepky na jednotlivé aplikace a tím se zcela zbavit všech ikon. Obrazovka je jen vaše – užívejte ji tak, jak potřebujete.

Na výkonu záleží

HTC Desire 10 Lifestyle nabízí 3GB paměti RAM a 32 GB úložného prostoru, což je více než dostatek pro všechny vaše fotky, videa, filmy, hry a spoustu dalšího. A pokud by vám ani tento prostor nestačil, smartphone podporuje samozřejmě SD karty do velikosti až 2 TB.

To vše pohání 4jádrový procesor, který se stará o to, aby vše svištělo co nejvyšší rychlostí. Navíc se není třeba bát o výdrž baterie, neboť Desire 10 Lifestyle nabízí kapacitu 2700 mAh, což znamená mnoho hodin zábavy bez nutnosti nabíjení.

Dostupnost

O dostupnosti HTC Desire 10 Lifestyle v České republice a na Slovensku budeme informovat.

Kompletní specifikace najdete zde. Produktové fotografie jsou k dispozici na www.dropbox.com.

O HTC

Cílem HTC Corporation je přinášet do života dokonalost. Společnost se od svého založení v roce 1997 řadí mezi přední inovátory v oblasti chytrých mobilních zařízení a technologie virtuální reality. HTC má na svém kontě řadu celosvětově oceněných produktů a technologických prvenství včetně ikonické řady telefonů HTC One a HTC Desire. Hledání dokonalosti je středem všech aktivit společnosti – od nádherného designu a bezchybného zpracování, které inspiruje celý průmysl, po nevšední zážitky z mobilních technologií. Akcie HTC jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů (TWSE: 2498). Více informací na www.htc.com.